FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bărcăuan la Dinamo » A venit, a văzut, se pregăteşte de plecare

Cosmin Barcauan, Barcauan, Dinamo
Cosmin Barcauan, Barcauan, Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2010 00:00

Bărcăuan a sosit ieri în Bucureşti să semneze contractul cu Dinamo, a făcut şi vizita medicală, dar nu s-a înţeles asupra detaliilor acordului

Transferul lui Cosmin Bărcăuan este în pericol din cauza banilor. Fundaşul de 31 de ani a primit o propunere şocantă: să semneze pe 6 luni şi să ia bani doar dacă este titular şi Dinamo cîştigă meciul respectiv! În aceste condiţii, şansele ca afacerea să se mai facă au scăzut dramatic, mai ales că formaţia israeliană Hapoel Petach Tikva trage de fotbalist să semneze, în condiţiile în care e liber de contract.

Bărcăuan a venit ieri direct de la Salonic la vizita medicală, cei 700 de kilometri fiind parcurşi cu maşina personală în 9 ore. Apoi, nedormit de mai bine de 24 ore, fotbalistul a aşteptat o întrevedere cu şefii roş-albilor, care s-a tot amînat. Pînă aseară nu se ajunsese la nici un acord între părţi, deşi chiar oficialii din Ştefan cel Mare îi transmiseseră lui Bărcăuan să vină la Bucureşti pentru a semna contractul.

La vizita medicală, fotbalistul, care mai fusese de două ori la Dinamo, făcuse declaraţii de dragoste acestui club: "Aici am cucerit primele trofee, mă gîndesc din nou la event. Şanse la titlu mai sînt, se pot întîmpla multe lucruri nebănuite în 17 etape. Ne trebuie pregătire bună, eu sînt dispus la sacrificii. Pot să joc orice, şi fundaş, şi atacant, la nevoie".

"Doctorii mi-au spus că la condiţia fizică pe care-o am, mai joc liniştit 5-6 ani. Aşa că nu mă gîndesc să mă retrag din fotbal prea curînd"
Cosmin Bărcăuan, fundaş

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
 •  15 Ianuarie 2010, 10:25
Postat de pe 15 Ianuarie 2010, 09:34

as vrea sa stiu daca, dupa aceste discutii, lui barcauan ii mai curge sange alb-rosu prin vene? si daca mai e actuala declaratia ca, nu se intoarce la dinamo pt bani?

aberezi tinere!contractul care i s-a propus mi se pare o bataie de joc cum n-am mai vazut pana acuma..tie t-ar place sa vina o firma la tine sa-ti propuna sa lucrii pt ei ,pt 6 luni,dar numa daca firma respectiva in alea 6 luni va face profit, in conditiile in care ai si alte propuneri de la alte firme pe aceeasi bani sau chiar mai multi?sa ti se ceara sa lucrii pt aia numa din dragoste pt ei!

 •  15 Ianuarie 2010, 10:16

Pai nu venea la Dinamo din placere sa mai castige niste titluri ,cupe etc dar dara pretentii financiare!!!Mai les ca"la condiţia fizică pe care-o am, mai joc liniştit 5-6 ani"! Intrebarea este UNDE si la CINE?

 •  15 Ianuarie 2010, 09:34

as vrea sa stiu daca, dupa aceste discutii, lui barcauan ii mai curge sange alb-rosu prin vene? si daca mai e actuala declaratia ca, nu se intoarce la dinamo pt bani?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează