FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLAUL

Bărcăuan va juca împotriva lui Dinamo!

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

E clar: Cosmin Bărcăuan nu face parte din lotul pe care Gigi Mulţescu îl va trimite în teren peste cîteva zeci de minute împotriva Galaţiului, întrucît stoperului de 31 de ani nu i-a sosit nici azi certificatul internaţional de transfer. Nemţenii vor să-l legitimeze pe ex-dinamovist, fotbalistul vrea să joace pînă în vară sub Pietricica, aşa că ambele părţi s-au interesat la FIFA de ce nu pot intra în posesia "cărţii verzi".

Oficialii forului internaţional i-au anunţat azi pe români că grecii de la Ofi Creta nu vor să trimită actele, dar s-a găsit varianta legală, de compromis. "Cînd aţi depus cererea la noi? Pe 3 februarie? OK! Dacă pînă miercuri nu vi se remite , atunci puteţi să luaţi o dispensă, perfect legală, de la FRF, iar jucătorul poate activa fără probleme în campionatul românesc", au fost anunţaţi oficialii Ceahlăului şi Bărcăuan. Ceea ce înseamnă că apărătorul va debuta week-end-ul următor contra lui Dinamo, echipa sa de suflet! Şi formaţia care tocmai l-a refuzat în această iarnă.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
 •  26 Februarie 2010, 15:59

va debuta in meciul cu dinamo,si le va inscrie un gol...;))... sa vada ca lau respins degeaba..;))) barcauan este peste lucian goian sau grigore care este o tanara speranta..;)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează