FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB-UTA ARAD 2-1

Basarab Panduru, pus în dificultate după FCSB - UTA: „Nu știu. Doar cu şutul ăla, apoi nimic pe teren, e greu”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2022 12:46 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 13:13

Basarab Panduru (52 de ani) a comentat victoria obținută de FCSB în fața celor de la UTA Arad, scor 2-1, în runda cu numărul 14 din SuperLigă. 

Fostul mare jucător a spus că elevii lui Nicolae Dică meritau victoria în meciul de duminică seară, pentru că au avut ocazii la poarta apărată de Florin Iacob.

Gigi Becali s-a dus în cantonament după meciul cu Silkeborg: „L-am luat pe fiecare în parte la discuții” + Mesaj pentru Coman: „Bă, dă pase!”
FCSB
Gigi Becali s-a dus în cantonament după meciul cu Silkeborg: „L-am luat pe fiecare în parte la discuții” + Mesaj pentru Coman: „Bă, dă pase!”

Basarab Panduru: „Nu știu cine e omul meciului”

„Nu ştiu cine e omul meciului. Nu ştiu. Olaru aleargă mult, ne-a zăpăcit. Ajungi în minutul 90+4 şi nu tragi la poartă singur cu portarul. Dacă Olaru cu golul ăla e cel mai bun din meci, doar cu şutul ăla, apoi nimic pe teren, atunci e greu să găseşti jucătorul meciului.

Mi se pare rezultatul corect, adică FCSB merita să câştige. Coman, Cordea, Oaidă, nu mai vorbesc despre faza din 90+4 când scapă Olaru cu portarul, ocaziile le-au avut”, a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport

FCSB, locul 7 în clasamentul SuperLigii

FCSB a ajuns la 3 victorii consecutive în SuperLigă și a urcat până pe poziția a șaptea în clasamentul SuperLigii, cu 17 puncte acumulate în 12 partide jucate.

Clasamentul SuperLigii

VIDEO. Andrea Compagno, după a 3-a victorie la rând a FCSB-ului în Superligă: „Important e că nu ne-a rămas capul la înfrângerea cu Silkeborg”

Citește și alte articole:

Gigi Becali, mesaj pentru Dan Șucu: „Să nu creadă că merge așa” + Ce zice de Hagi

Doi jucători de la FCSB s-au certat pe teren, în timpul partidei cu UTA

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează