FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Basarab Panduru ştie cum se poate împăca Steaua cu fanii: "Am vorbit cu oamenii din galerie"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 18:22

Fostul mare mijlocaş al Stelei, Basarab Panduru, ştie motivul pentru care campioana României e părăsită de fani la toate meciurile, atît cele din deplasare, cît şi cele de pe teren propriu. 

"Vorbesc cu oamenii din galerie şi îmi spun că sînt supăraţi pe acea problemă cu sigla. Mulţi «nu văd» echipa asta. Ei nu înţeleg exact problema.

Şi în mandatul lui Reghecampf erau probleme. Veneau 1000 cu Viitorul, dar veneau şi 50.000 cînd aveau nevoie. Adică e cu totul altceva.

Cei de acolo trebuie să facă orice ca să rezolve această problemă", a spus Basarab Panduru la DolceSport.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
para.para
para.para  •  26 Martie 2015, 09:29
Postat de 76dani pe 26 Martie 2015, 08:45

De ce oare? Aminteste-ti pe unde a jucat Panduru, dar si cum juca. Daca nu-ti amintesti nu mai pune intrebari prostesti.

Bai dis.tru.sule l0k0m0t0r ce esti, unde a jucat baaaa? Handykapata mai e pocnitoarea aia de te-a fatat viu. Unde a jucat ba????????? Boavista e cumva vreo super echipa si nu stim noi? Cate UCL a castigat cu turma bosketarule ca sa fie numit "fost mare" Te bagi in seama ca romanachele in cåcaŧ.

76dani
76dani  •  26 Martie 2015, 08:45
Postat de para.para pe 26 Martie 2015, 01:09

"Fostul mare mijlocaş al Stelei, Basarab Panduru,..." - oare ce mari realizari a avut acest individ? Dar je gsepeul a schimbat forma de adresare intre romani. Nu se mai vorbeste de cutare sau de cutare, mai nou li se adauga si apelative de genul "fostul mare ... al (evident) Stelei". Maine-poimaine o sa auzim si despre Pintilii ca fiind "fostul mare jucator al Stelei".

De ce oare? Aminteste-ti pe unde a jucat Panduru, dar si cum juca. Daca nu-ti amintesti nu mai pune intrebari prostesti.

digei
digei  •  26 Martie 2015, 05:59

Echipa nu are nevoie de suporteri in tribune ca sa ia cele 3 trofee in acest an.Ca fotbalul e frumos cu stadionul plin asta e o alta poveste dar indiferent cine e patron,antrenor sau manager o echipa performeaza mai bine fara asazisii suporteri decat cu ei acolo ca sa provoace jucatorii,sa provoace scandal.Cat timp e prima in clasament suporterii sa faca ciocul mic.Aprecierile,notele le dau jucatorilor jurnalistii.Vreti spectacol duceti-va la Circ,aici e stadion si aveti in fata o echipa iubita de peste 3 milioane de romani cine sinteti voi mai astia o mie sa va erijati in contestatarii ei permanenti la nivelul unor derbedei scapati din puscarii ? Huoooo !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează