FOTBAL  »  Superliga  »  CONTUL DE SOLIDARITATE

Băsescu găseşte adepţi în Liga I

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2010 00:00

Gorjenii vor dona zilele viitoare 500.000 de E în contul de solidaritate propus de preşedintele Traian Băsescu.

"Banii pe care LPF trebuia să ni-i returneze după ce am cîştigat procesul cu Dinamo îi vom transfera în acest cont. Voi propune în Adunarea Generală a Ligii să donăm şi banii pe drepturile TV din sezonul viitor, încasările de la meciurile din Liga I şi ale <naţionalei>, dar şi un procent din salariile jucătorilor", a explicat Marin Condescu.

El vrea să blocheze tăierea cu 15 la sută a pensiilor sub 1.500 de lei, a alocaţiilor şi a indemnizaţiilor de creştere ale copiilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  16 Mai 2010, 15:52

Daca au ajuns sa se foloseasca si de basescu in certurile astea din liga 1 este clar ca pasiunea noastra nu e fotbalul cat scandalul.

 •  15 Mai 2010, 16:58

Pai normal, ca doar nu da din banii lui. Se vede patronul echipei gorjene, dar banii vin de la mineri si energeticieni. S-a ajuns si asta pe banii amaratilor... a se vedea sponsorizarile catre Pandurii de la firmele de stat: SNLO, CE Rovinari, CE Turceni, etc. Asa ca ar fi bine sa mai taca nenea marin.

 •  15 Mai 2010, 14:05

Pai e posibil ca un Gabi Bamboo Torje sa castige 500.000.000 pe luna ? Macar daca aveam un Hagi sau Popescu merita sa vorbim de asemenea sume. Apoi, e posibil ca un huligan sa ia amenda 100 RON ? ( de ce s-ar cuminti ? ca i-a luat banii de tigari ? ) 2000 RON amenda ! E posibil ca Prigoana Jr sa ruleze cu peste 200 km/h pe sosele si sa aiba permis ? Daca i s-ar fi confiscat masina ( $$$$$ ) + amenda de 10000 RON erau bani ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează