FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bătăi de cap pentru Reghe » 3 probleme nerezolvate cu două săptămâni înainte de starul noului sezon

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 12:59

Liga 1 va reîncepe pe 4 februarie, iar cu două săptămâni și jumătate înainte de meciul cu CFR Cluj, Steaua este departe de a fi echipa care domina Liga 1 în sezoanele trecute.

GSP.RO prezintă care sunt marile probleme cu care echipa roș-albastră se confruntă în această perioadă și cu ce dificultăți are antrenorul Laurențiu Reghecampf.

1. Lupta cu CSA

Clubul Sportiv al Armatei nu renunță la războui cu Gigi Becali, iar asta afecteză echipa antrenată de Reghecampf. După ce a pierdut marca, Steaua lui Becali ar putea fi nevoită să își schimbe numele, iar asta are consecințe în deciziile luate de patronul roș-albaștrilor.

Acesta a anunțat că nu va mai plăti bani pentru a cumpăra jucători, după ce i-a adus pe Alibec și Gnohere, și ar vrea să aducă jucători liberi de contract.

În plus, această stare de incertitudine de la Steaua îi face pe mai mulți jucători să refuze un transfer la echipa roș-albastră

2. două posturi deficitare

Steaua i-a adus în această iarnă doar pe Alibec și pe Gnohere. Cei doi, cei mai buni atacanți din Liga 1, vor fi extrem de importanți pentru restul sezonului, dar nu rezolvă toate problemele lui Reghe.

Dacă Toșca va fi vândut la Betis, Steaua va avea nevoie urgentă de un fundaș central. Cuplul Tamaș Moke nu pare a fi unul suficient de bun pentru planurile lui Reghe de a câștiga campionatul și ar fi nevoie de un fundaș central care să devină titular.

În plus, și pe postul de fundaș dreapta ar fi nevoie de întăriri, având în vedere că Gabi Enache nu a avut cele mai bune evoluții pe acel post.

Echipa roș-albastră insistă pentru Mihai Bălașa, care poate juca fundaș dreapta și fundaș central, și pentru Piotr Celeban, dar cei doi jucători par a fi tot mai departe de o revenire în Liga 1.

3. FAnii tot nu vin LA STADION

Chiar dacă Steaua se află în fruntea clasamentului, fiind văzută de mulți ca favorită la câștigarea campionatului, și a jucat în grupele Europa League, fanii sunt în continuare departe de echipă.

Fanii de la Peluza Nord și Peluza Sud sunt de neînduplecat în războiul pe care îl au cu Gigi Becali și indiferent de rezultatele echipei, refuză să vină la stadion.

Astfel, echipa lui Reghe pierde foarte mult, în meciurile cu miză, din cauza lipsei fanilor. Asta s-a văzut mai ales în meciurile cu Dinamo, pierdute cu 1-3 și 1-4, când jucătorii Stelei nu au avut parte de o susținere puternică din partea suporterilor și au fost dominați clar de dinamoviști, care au avut alături mii de fani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
1504155299613898
Milu Server  •  23 Ianuarie 2017, 17:40

Problema Stelutzei e ca nu mai are jucatori ca RUSESCU, TANASE LATOVLEVICI sa faca diferenta ca si acum 4 ani cu AJAX si echipa nu e mai asa inchegata ca atunci in mod evident,Gigi se codeste la bani si atunci nu vin sa joace genii numai fotbalisti gen GRZELAK, BIBISKOV, TININHO. Suporterii vor veni numai de va avea iar rezultate. Conflictul CSA-STEAUA se va reglementa dupa o perioada lunga fie prin banii lui Becali fie prin deciziile definitive ale Inaltii Curti de Justitie sau Trribunalului de la Luxenbourg care ar putea anula sau intari victoria temporara a Clubului Sportiv al Armatei. Prina atunci insa mai este ceva timp de aceea Registrul Comertului nu s-a implicat momentan. Numai un verdict european ne va spune adevarul despre litigiu. Pina atunci Steaua va ramine aia care are palmaresul adica un coficient UEFA real si a scos pe GRASHOPERS la 11 metri in 2010 dupa ce se pronunta justitia mai vorbim.

1422898941351462
Dan Antoniu  •  23 Ianuarie 2017, 17:12

aia care sunt cu cainii, sunt rugati sa taca, voi puteti da faliment pentru 2 milioane !

1422898941351462
Dan Antoniu  •  23 Ianuarie 2017, 17:10

mergeti bai la liga 4 sau 5 si sustineti echipa , daca aia va reprezinta ! Faceti abstractie de gigi hahalera , si veniti la stadion. In anglia sponsorii si patronii sunt din asia , sua, rusia si stadioanele sunt pline ! hahalera vorbeste prea mult, se baga in fata mereu, dar fara el steaua nu mai exista.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close