FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - FCSB 1-2

Bataia de la vestiare comentată de unul dintre protagoniști: "Am avut o discuție bărbătească. I-am zis ce am avut de spus"

Faza la care Nedelcu a atins mingea cu mâna! În albastru este Bărbulescu
Faza la care Nedelcu a atins mingea cu mâna! În albastru este Bărbulescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 august 2017 23:50

Valentin Bărbulescu și George Călințaru s-au luat la bătaie pe tunelul care duce la vestiare după înfrângerea suferită de Juventus București în fața lui FCSB, scor 1-2, când Călințaru a ratat penalty la ultima fază a meciului.

Bărbulescu susține că a avut o discuție bărbătească cu coechipierul său, însă spune că mâine se va împăca cu acesta și vor merge la bere.

"În 30 de minute Steaua a ajuns rarisim la poarta. Am avut ocazia să egalăm în minutul 90+5 și am bătut în așa hal. Cum să bați cu o așa lejeritate? Călințaru e un băiat extraordinar vă dau cuvântul meu de onoare, i-am și spus, puteai să dai 7 metri peste poartă, dar nu să dai așa.

Echipa a muncit mult. Poate data viitoare ne scoate el. Am avut o discuție bărbătească cu el la vestiare, i-am zis ce am avut de spus. Mâine vom bea o bere, așa e la fotbal. Prefer să-i zic în față să mă descarc", a declarat Bărbulescu.

...despre demisia lui Daniel Oprița: "Sper ca domnul Oprița să se răzgândească. El a adus echipa aici. Ce să facă antrenorul când ai 7 ocazii și nu o bagi în poartă? În ultimele 3 meciuri echipa a arătat bine".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
whiteredarad
whiteredarad  •  20 August 2017, 11:22

Acordati , unuia fara valoare aratata, prezumtia de a fi "destept" si de a fi ratat de buna voie penalty-ul ( zic unii ca ar fi luat si....bani - pai se stia ca va fi penalty ? ). Omul si-a aratat valoarea minima, in astfel de cazuri, iti iei un colt si dai tare, pe jos , acolo. Poti rata, dar nu asa ca si Calintaru. *In fond el a luat echipei doar un punct, dar meciul nu l-a pierdut (doar) el

vladut12
vladut12  •  20 August 2017, 10:24
Postat de king.baldwin pe 20 August 2017, 08:50

fcsbeaua a ajuns din intâmplare prin careul adversarului! Noroc cu dărnicia imensă a lui Călințaru!!?? Dc s-au ascultat telefoanele am fi curisi sa stim cine a sunat de la fcsbeaua înainte de penalty si ce sume s-au rostit!! Ca sa aiba farmec fotbalul de cumetrie becaloid!

Mah disperatilor, de ce va uitați la Steaua!?? Uitați-vă la filme fraților! Din cauza voastră, Steaua face audiente record chiar și la meciuri de 2 bani ca ala de aseară. Ne vedem miercuri când spargem toate audientele! :)))

oricare
oricare  •  20 August 2017, 10:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează