FOTBAL  »  Superliga  »  6 PUNCTE

"Bateţi Steaua!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2008 00:00

Preşedintele Iuliu Mureşan crede că şase puncte în primele două etape ar apropia CFR-ul de primul titlu din istoria clubului

CFR are un început de "retur" incendiar. Craiova, Steaua, Buzăul şi Ceahlăul vor fi primele borne din 2008. Preşedintele Iuliu Mureşan e convins că două victorii în primele două etape, cu Universitatea şi în Ghencea, vor asigura "vişiniilor" alonja suficientă pentru a pune mîna pe primul titlu din istorie.

"Murinio" consideră un rezultat nesatisfăcător o eventuală remiză în Ghencea. "Realist, avem prima şansă pentru a cîştiga campionatul, dar nu sîntem campioni încă. Dacă adunăm 6 puncte în primele două etape luăm o opţiune serioasă pentru cîştigarea campionatului. Altfel, ne vom lupta pînă la capăt", a spus oficialul lui CFR, într-o emisiune la Antena 1 Cluj.

Mureşan crede că Steaua poate ieşi din lupta pentru titlu dacă face paşi greşiţi în primele etape. "Pentru noi ar fi pînă la urmă bine, dacă am face un egal în Ghencea, ca să pun răul în faţă. Pentru stelişti ar fi însă un dezastru. Presiunea la care trebuie să facem faţă se datorează nevoii de rezultate. Una e să mergi să joci la egal şi alta e să mergi în Ghencea şi să fii nevoit să cîştigi. Dar, avem jucători de valoare şi Ando este un antrenor valoros care ştie să transforme această presiune într-una pozitivă", a încheiat Mureşan.

"Dacă sînt sigur că luăm campionatul? Din păcate, am şi insomnii din cauza asta. Nu pot să spun că nu am emoţii. Ne aşteaptă un retur de foc, dar sînt convins că ne vom impune"

"Cu două transferuri maxim la vară, că mai multe nu mai e nevoie să facem, vom fi realmente o echipă de Champions League"
Iuliu Mureşan

5 transferuri a făcut CFR în iarnă: Peralta, Hirschfeld, Ruiz, Dubarbier şi Dorsin

3 jucători de la Cluj au intrat în Topul Gazetei pe 2007: Culio, Fabbiani şi Trică

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
 •  30 Ianuarie 2008, 19:52

BANI PE NET FOARTE SIMPLU ! SA NU CREZI CA POTI CASTIGA MILIOANE,DAR MINIM 200 $ TOT CASTIGI LUNAR!!!CREDE-MA!ASTA FAC DE 1 AN SI MEREU CASTIG MINIM 200$ NEFACAND MARE LUCRU!TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA ACCESEZI LINK-ul : http://bux.to/?r=huzdupel , SA ITI FACI CONT(DUREAZA 1 MINUT) SI APOI SA INTRI IN "SURF ADS" SI SA ACCESEZI TOATE RECLAMELE DE ACOLO-20 LA NUMAR(FIECARE DUREAZA CATE 30 SECUNDE).POTI SA VEDEZI LIVE CATI BANI ITI INTRA IN CONT.cONVINGE MAI MULTE PERSOANE SA INTRE PE LINKUL TAU SI ASTFEL SI ACCESARILE LOR ITI VOR ADUCE SI TIE BANI!!!NU VEI REGRETA!

 •  30 Ianuarie 2008, 14:09

Venim peste voi in ghencea tziganilor! Va zdrobim viermilor! :-D))

 •  30 Ianuarie 2008, 12:59

Va nimicim muresane dolofane...ce dracu mah chiar asa de prost sa fii sa crezi ca poti scoate puncte cu noi in ghencea...dute ma baiatule in concediu ca ai luato razna..mai avem noi unul pe nume GIGI..care credea ca bate si pe arsenal si pe real...asa si tu...vrei sa bati pe Steaua...si Steaua o sa f.ta in cur grasule

Vezi toate comentariile (10)
Comentează