FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - STEAUA 1-0

Becali a confirmat că "Bilă" şi Kape vor dispărea de la Steaua în iarnă » "Am nevoie de un vîrf bun!"

Articol de - Publicat luni, 01 noiembrie 2010 00:00

Patronul vrea să scape de atacanţii pe care îi are acum şi să cumpere altul în pauza dintre tur şi retur.

Steaua are doi dintre cei mai buni marcatori ai sezonului trecut din Liga 1 Bergenbier, dar e hotărîtă să scape de ei! Gigi Becali nu-i mai suportă pe Bilaşco şi pe Kapetanos: "Planul meu e ca în iarnă să iau un vîrf de careu adevărat, care să joace lîngă Bogdan Stancu şi să-l facă pe <Motan> şi mai mare decît e acum!".

"Bilă" a venit de la Urziceni acum două luni şi jumătate, după un sezon în care a terminat pe locul 2 cu Unirea şi a marcat de 12 ori. Iar Pantelis a fost al doilea golgeter al stagiunii trecute, cu 15 reuşite, fiind devansat doar de Andrei Cristea, care a avut un gol în plus.

Visa la Traore
Becali a povestit la GSPTV că se gîndise la o strategie prin care să-l "fure" pe Lacina Traore, 20 de ani, de la CFR Cluj: "Puteam să vorbesc cu un club din străinătate să-l cumpere de la Cluj, dar să dau eu banii şi fotbalistul să treacă imediat în Ghencea. Că mie, direct, n-ar fi vrut cei de la CFR să mi-l dea!".

Dar a renunţat de tot, între timp: "D-aia şi povestesc, că nu mai vreau să apelez la strategia asta. Sînt hotărît însă să iau un vîrf adevărat înaintea returului şi sînt dispus să plătesc pînă la 5 milioane de euro pe unul foarte bun!".

"M-au păcălit toţi cei care mi-au vîndut jucători pînă acum, m-au luat drept Becali prostul. Gata, mă fac Becali deşteptul!" :)
Gigi Becali, patron Steaua

"Ilie Dumitrescu mă înnebunea să-l luăm pe Onofraş, de la Urziceni! Aţi văzut ce transfer <bun> a fost Onofraş, nu?!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Traore are alte calităţi decît Kapetanos şi decît Bilaşco. Ivorianul e mai agil, e capabil să-şi creeze şi singur ocazii, pe cînd actualii atacanţi ai Stelei aşteaptă mingi, depind de realizările echipei"
Ilie Dumitrescu, fost antrenor al Stelei

Patru pe "lista neagră"
Gigi a stabilit deja numele celor care vor părăsi Ghencea la iarnă: "Sînt trei-patru, pe care îi ştie şi Marius, aşa că ei n-or să mai prindă echipa, probabil". Jucătorii indezirabili sînt Onofraş, Anghelov, Bicfalvi şi Abrudan. Toţi au şanse minime să continue la Steaua şi din retur.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (19)
islaz
islaz  •  12 Decembrie 2010, 12:41

DE ce taiati ce vreau sa scriu ca nu e numic incorect,cand Becali urla la emisiunu ca sufera ca nu joaca Nicolita,cum sa se faca performanta la Steaua,cu atata chirurgie de malpracsis.

islaz
islaz  •  12 Decembrie 2010, 12:36

Toti antrenorii care au fost la Steaua, nu e nevoie sa-i mai enumar,care au avut coloana vertebrala si nu a intrat la jocuri de culise alui Becali au plecat si si-au vazut de treaba,si-au dat seama ca nu se poate face performanta,daca asta pacatos,adica cuvantul in sineBergodi era lasat in pace era deja o echipa mare la ora actuala cu juc.tineri ,de cei de care Steaua s-au despartit f. usor,pai cand Becali urla la televizor a dat dovada de toata rusinea rusinilo

foreverstelist
foreverstelist  •  01 Noiembrie 2010, 19:34

BAI HALAL FANI SUNTETI VOI CUM P[IERDE CUM E DE VN UNU ALTU DACA ERATI FANI ADEV VA DADEATI SEAMA CA SHI JIJI \CAT DE PROST E EL A INCERCAT SA FACA TOTUL PT STEAUA ANU ASTA PANA ACU ZICEATI TOTI CA AVND LOTUL ASTA STEAUA IA CAMPIONATUL DE ACEEA NU VA MAI MERGE STEAUA BN CA SUNTETI CU 2 FETE CUM PIERDE UN MECI CUM SUNT VARZA TOTI. BRAVO VOUA CA SUNTETI VOI MESERIASI SI ADEVARATI IN CEEA CE FACI . ADICA IN A FI SUPORTERI. SI SCZ PT GRAMATICA DAR MA GRABESC\

Vezi toate comentariile (19)
Comentează