FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a făcut SHOW la antrenamentul Stelei!

Gigi Becali, Becali, Steaua +11   FOTO
Gigi Becali, Becali, Steaua

Articol de , - Publicat duminica, 07 februarie 2010 00:00

Becali a făcut spectacol pe marginea terenului, comentînd evoluţiile jucătorilor, după care a dezvăluit ce a discutat cu ei în hotel şi ce sfaturi le-a dat

De la amicalul Steaua - Rijeka 1-1, disputat vineri seară, a plecat din cauza frigului. Ieri dimineaţă însă, soarele şi vremea splendidă din Antalya l-au scos pe patron din hotelul Miracle. Alături de o rudă a venit pe terenul de antrenament, acolo unde Stoichiţă începuse deja şedinţa de pregătire.

"Hai să stăm pe bancă aici, să vedem cum se prezintă situaţia" a fost prima frază a lui Becali. "Am vorbit cu jucătorii, sînt mai hotărîţi ca niciodată să luăm titlu. Cred că realizează şi ei ce şansă mare avem", zice, după care se ridică brusc: "Mamăăă, ce şut, ce gol. Cine a dat golul ăsta, mă? Ovidiu Petre? Bravo, "Ceasule", bravo tată!".

Vede apoi că Stoichiţă îi pune să joace doar cu capul. "Ia uite, mă, Mihai îi învaţă jocul aerian. A mai făcut vreun antrenor aşa ceva la Steaua pînă acum? Nu cred", zice şi imediat returnează o minge în teren, chiar dacă e încălţat cu pantofi de firmă. "Tănase, cum ţi-e viaţa p-aici? Vezi cum joci dacă stai numai în hotel?", l-a luat Becali în colimator pe piteştean.

Apoi l-a remarcat pe Tătăruşanu, care tocmai parase o minge. "Bravo, tată, aşa! Cît stau eu aici să nu iei nici un gol. Uită-te la tine cît de mare eşti, cum să scapi mingea? Eu vreau portar român în poarta Stelei. Portarul român face Ghencea fericită". L-a mîngîiat apoi pe cap pe Surdu şi s-a pus lîngă Stoichiţă. "Mihai, avem echipă tare, ce să mai vorbim". Stoichiţă a zîmbit, după care au plecat împreună la hotel. Se terminase primul antrenament cu Gigi Becali în calitate de sfătuitor, comentator, antrenor, copil de mingi.

Învăţăturile lui Becali :-)
Cît timp a stat şi a privit de pe margine, Becali a dezvăluit ce anume a discutat cu jucătorii Stelei la hotel, cu o seară înainte, dar a comentat şi alte subiecte la zi din fotbalul românesc.

GIGI DESPRE JUCĂTORII STELEI
Despre Nicoliţă
"Pe el l-am luat deoparte că acum a crescut concurenţa, e foarte dură după venirea fraţilor Karamian şi am vrut să-l încurajez. Bine, n-am eu emoţii că va pierde Bănel locul de titular. El e prea serios şi prea cuminte".

Despre Toja
"I-am zis că sînt cu ochii pe el după ce ajunge în Bucureşti. Să renunţe la anturajele alea dubioase şi să se concentreze la fotbal. I-am zis aşa:

Despre Bogdan Stancu
"Stoichiţă mi-a zis că e foarte mulţumit de el, că se antrenează foarte bine, că a jucat bine. Vedeţi dacă stă aici, în cantonament, ca la arest? De aşa ceva au nevoie unii dintre ei"

Despre Tudose
"Stoichiţă mi-a zis că poate scoate ceva bun din el. Cu ăsta trebuie avut grijă, că el e cam golănaş. Are o manie, îi plac jocurile de noroc ceva de speriat. I-am zis: ".

Despre Tănase
"Cu el am avut discuţia cea mai delicată. Acum i-am spus în faţă tot ce am mai declarat pe la televizor:

Despre fraţii Karamian
"Cu ei n-am avut ce să discut. Ăştia sînt jucători care ştiu ce vor de la viaţă, sînt profesionişti sută la sută, oameni muncitori, cu familii, cu copii, care muncesc din greu să facă rost de bani. Ăştia jucători adevăraţi. Păi, ei mi-au spus din start: ".

GIGI DESPRE ALTE SUBIECTE LA ZI ÎN FOTBALUL ROMÂNESC
Despre Gică Hagi
"N-am vorbit cu el la telefon de ziua lui. De ce? Păi, dacă eu te sun pe tine şi tu vezi cine te sună şi îmi respingi apelul ce înseamnă? Că nu vrei să vorbeşti cu mine, nu? Nu s-a întîmplat chiar asta, să-i dau telefon şi să-mi respingă, însă cam aşa ceva. Oricum, ieri, pe aeroport, i-am transmis prin cineva toate cele bune, să fie sănătos, să aibă parte numai de lucruri bune".

Despre Giovanni Becali
"A spus că Hagi va fi selecţioner în toamnă după două-trei eşecuri ale lui Răzvan? Nu sînt de acord cu el. În primul rînd, Răzvan nu va avea eşecuri, apoi campania pentru Euro 2012 se termină după 10 meciuri, nu după două-trei, şi va zice şi Răzvan că stă pînă cînd matematic mai sînt şanse, cum a mai făcut cineva. Glumesc acum".

Despre Mutu
"Trebuia pus de mult piciorul în prag la echipa naţională în privinţa lui, însă...Mai bine nu zic. Şi Piţurcă a vrut să facă ce a făcut acum Răzvan, dar n-a putut, i-a fost frică"

Despre Răzvan Lucescu
"Antrenor adevărat, a făcut din rahat bici la Rapid, a făcut la fel la Braşov. O să vedeţi voi cum se va duce la vale Braşovul fără el. La echipa naţională a impus disciplină de fier. A avut el un moment de rătăcire cînd ne-a acuzat pe mine şi pe alţi patroni că avem interese financiare la naţională. O tîmpenie"

Despre Victor Piţurcă
"Nu va antrena niciodată în România pe altcineva în afară de Steaua, Craiova şi echipa naţională. De ce? Pentru că e stelist adevărat, e oltean şi e român. De ce nu l-am luat la Steaua? Am vrut, dar mi-a zis aşa: . El e şi un tip mai comod, de-asta a tot refuzat ofertele, însă dacă va primi o propunere pe 2-3 milioane din ţările arabe, sigur se duce acolo".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Februarie 2010, 11:54

Prima poza e reprezentativa pentru situatia actuala de la Steaua. A fost o vreme (la inceput....acum multi ani) cand radeam de prostiile si incultura ciobanului. Acum imi pare rau, asistam la distrugerea echipei, cand il vad pe cioban la tv mut pe alt post.

 •  07 Februarie 2010, 11:40

da fratilor...afara cu becali din ghencea! la dna cu el! sa vina mamele voastre sa conduca clubul! sa se duca pe centura ,sa faca 200-300E pe zi si asa va avea steaua bani!!!hahahaha

 •  07 Februarie 2010, 11:26

Ce tot ne spuneti ce declara inapoiatul asta? Sunteti ziar de sport, scrieti de sport, nu ce declara inapoiatii. Afara cu ciobanul din Ghencea! La DNA cu el!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează