FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a recunoscut în premieră: se simte păcălit de Hagi!

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 03 aprilie 2018 07:00

Gigi Becali a recunoscut în premieră că achizițiile de la Viitorul sunt niște eșecuri. Raportul afacerilor pe care le-a făcut Gică mai conține nume care n-au confirmat, dar nu atât de scumpe precum livrările către FCSB.

Nici Becali nu mai crede că Florinel Coman e noul Mbappe. Acum dă vina pe Hagi, care și-a etichetat astfel fotbalistul ca să-l vândă la FCSB pe 3 milioane de euro!
Gigi se plânge pentru prima oară de afacerile pe care le-a făcut cu nașul lui: "Eu am zis că sunt valoroși jucătorii fiindcă așa i-am cumpărat: trei milioane pe Coman, două milioane pe Nedelcu. L-am auzit pe Gică spunând că Florinel nu are nimic sub Mbappe, dar plecăm pe contraatac și Coman le dă mingea adversarilor, să dea ei gol! Am dat cinci milioane pe el și pe Nedelcu și nu văd niciun rezultat!".

Kylian de la Brăila

Latifundiarul încercase până acum să mai ascundă dezamăgirea pe care i-o produc achizițiile cele mai scumpe din campionat. Pe Nedelcu l-a mai "înțepat" uneori, pe Coman l-a protejat și a insistat și el cu comparația pe care a forțat-o Hagi: brăileanul Florinel e la fel de talentat ca Mbappe și va fi vândut pe multe zeci de milioane de euro.

Kylian a fost vândut de la Monaco la PSG pe 180 de milioane de euro, o sumă ce urmează să fie plătită, deoarece transferul a fost realizat în vara trecută sub forma unui împrumut care va fi transformat apoi în trecere definitivă.

Dinamo și-ar fi dublat bugetul

Atacantul crescut de Viitorul are 61 de meciuri și 9 goluri în campionatul românesc. Mbappe, 63 de jocuri și 29 de goluri. Diferența, bineînțeles, nu e doar de 20 de goluri în favoarea francezului. Coman nu a izbutit să se impună la FCSB, arată ca un transfer ratat acum.

Și nu e singurul plecat de la Hagi care nu confirmă, doar că Becali se vaită fiindcă el a cumpărat de la Ovidiu cel mai scump.

Florinel, Nedelcu și Benzar, aduși la FCSB în sezonul acesta, au costat 6,7 milioane de euro! Cât bugetul pe care l-a anunțat Dinamo pentru stagiunea curentă, un record din era Negoiță.

"Benzar și Coman spun că s-au lăsat de fumat, dar eu nu-i cred, când mă uit la ei văd tutunul, văd țigara pe teren! Benzar e valoros, dar joacă numai când are chef"
Gigi Becali, la TV Digi Sport

Cum s-au comportat exporturile cele mai mari ale lui Hagi:

Coman, 3 milioane de euro la FCSB
- Are doar 7 meciuri ca titular în campionat și 3 goluri. Dică estima că jucătorul va progresa după pauza din iarnă, pregătit cum trebuie. S-a înșelat, Florinel arată în continuare rău.

Cristian Manea, 2,5 milioane de euro la Apollon Limassol
- Ciprioții l-au cumpărat, într-o afacere controversată, și l-au împrumutat la Mouscron, unde nu a jucat mai deloc. A revenit în România la CFR, unde joacă în mod constant, ajutat și de regula U21.

Nedelcu, două milioane la FCSB
- E rezerva lui Pintilii, uneori n-a prins nici lotul de 18. Mai e folosit destul de des doar ca să se justifice suma de achiziție, uriașă pentru un mijlocaș defensiv. La Viitorul era supranumit "noul Busquets", steliștii s-au trezit că Dragoș nu e agresiv, nici foarte puternic, nici bun în jocul aerian. Nici foarte rapid, nici foarte tehnic!

Ianis Hagi, două milioane de euro la Fiorentina
- S-a întors la Viitorul după un an și jumătate în care a bifat două apariții în Serie A, în total 51 de minute.

Florin Tănase, două milioane de euro la FCSB
- Are 49 de meciuri și 13 goluri în campionat pentru steliști, dar nici el nu a confirmat așteptările. Atacantul pe care-l vedea "noul Bergkamp" mai iese în evidență, în general, cu simulările dese, unele jenante.

Romario Benzar, 1,7 milioane de euro la FCSB
- A lipsit o perioadă din cauza unei accidentări, acum a revenit și joacă titular, doar că nici el nu mai are influența pe care o avea la Viitorul, a devenit un fundaș dreapta normal, nu decisiv în atac, nici grozav în apărare.

Aurelian Chițu, 700.000 de euro la Valenciennes
- Nu a jucat niciun minut în Franța, a fost cedat la Giannina, n-a prins echipa nici acolo, și a ajuns la Astra, unde a fost tot rezervă. S-a întors la Viitorul, care l-a vândut din nou de curând, în liga a doua sud-coreeană.

Țucudean și Boli, 900.000 de euro împreună la CFR
- Fundașul francez a absentat mult din pricina unei pubalgii, s-a recuperat și a fost titular la Craiova. Vârful nu pare să fie ceea ce voia Dan Petrescu, a devenit rezerva lui Omrani după 7 apariții în campionat și două goluri.

Contraexemplul Marin

Hagi a furnizat și un fotbalist bun, care a confirmat: Răzvan Marin. Mijlocașul de 21 de ani a costat 1,8 milioane de euro când a fost cumpărat de Standard Liege și a devenit om de bază în formația belgiană. Are 28 de meciuri și 4 goluri în acest sezon. Marin fusese ofertat și de FCSB înainte să aleagă Standard, dar l-a refuzat pe Becali, a preferat să plece direct în străinătate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  04 Aprilie 2018, 11:22

Fcsb nu e un Club din capitala

laurentiuci
laurentiuci  •  04 Aprilie 2018, 07:22

gabriel iancu, alt transfer "bomba"

albalbastru72
albalbastru72  •  04 Aprilie 2018, 01:22

Eu zic ca nu s-a pacalit,sa tina de jucatorii astia si sa aiba rabdare citiva ani,poate unii chiar vor confirma pe termen lung,foarte lung.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează