FOTBAL  »  Superliga  »  AEK LARNACA - STEAUA, MÎINE, 20:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Becali apelează la detectivi ca să-şi ţină jucătorii sub control » Sherlock Holmes, managerul Stelei:)

Articol de - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 00:02

Levy le-a dat liber fotbaliştilor înaintea egalului cu Sportul. Gigi s-a supărat şi pe antrenor, şi pe MM şi angajează o firmă care să-i urmărească pe Tănase şi pe restul jucătorilor nonstop


Steaua actuală îşi întreţine imaginea pe care o avea Dinamo în anii trecuţi, adică scandaluri frecvente şi impresia că fotbaliştii nu mai pot fi ţinuţi sub control. Cel mai recent episod care l-a scos din sărite pe Becali s-a petrecut înaintea partidei cu Sportul, în care echipa n-a fost în stare să marcheze. Patronul a aflat că jucătorii au împînzit oraşul în noaptea de vineri, cînd au fost liberi. Unii dintre ei au ales terasele din Centrul vechi al Bucureştiului. Cancan a scris că au mai fost trei care au petrecut pînă tîrziu în noapte într-un local cu lăutari din cartierul Drumul Taberei.

Gigi avea deja informaţii că fotbaliştii pierd des nopţile şi el îşi explică astfel randamentul slab al unora dintre ei, printre care Tănase şi Brandan. Soluţia a găsit-o tot el: vrea să angajeze o firmă specializată, care să-i urmărească permanent pe jucători, ca să aibă informaţii exacte despre felul în care îşi petrec timpul liber. Detectivii sînt văzuţi ca o alternativă la extinderea cantonamentelor. Echipa stă închisă, de obicei, doar în noaptea dinaintea unui meci. Şi, ca să nu crească numărul orelor în care jucătorii sînt forţaţi să doarmă în hotel, le găseşte "umbre". Ideea disperată a conducătorilor care nu-şi mai ţin fotbaliştii în frîu a mai apărut o dată, acum cîţiva ani, în minţile acţionarilor lui Dinamo. Cum şi-au rezolvat "cîinii" problemele pînă la urmă? Au renunţat fără regrete la toţi jucătorii care deveniseră vedete ale ziarelor şi ale emisiunilor TV de scandal! Iar acum au ajuns lideri.

"Piţurcă ştia ce să facă!"
Becali crede că problema ar fi putut fi rezolvată de managerul clubului, adică de Mihai Stoica. El l-a dat exemplu pozitiv pe Victor Piţurcă, cel care a condus echipa în vara lui 2010: "Piţi îi suna pe fix la 23:00 şi cine nu răspundea plătea! Poate o să mă implic şi-o să procedez şi eu aşa, că altfel nu se mai poate!". Piţurcă interzisese inclusiv laptopurile în cantonament. Le strîngea seara într-o cameră şi jucătorii le recuperau a doua zi, ca să nu piardă nopţile pe facebook sau messenger.

Tănase e etalon
Exemplul pe care l-a dat Becali cînd s-a referit la un jucător afectat de viaţa personală prea agitată a fost tocmai căpitanul de duminică, Tănase: "El nu va ajunge niciodată la nivelul maxim pe care l-ar putea atinge, fiindcă nu e monitorizat cum ar trebui. Asta e, dacă n-am manageri care să se descurce!", a comentat Becali, cu referire la actualul manager, Mihai Stoica.

Nici cantonamentul nu-i opreşte
Cînd a revenit la Steaua, în toamna lui 2010, Mihai Stoica a avut ideea să schimbe locul de cantonament şi a ales un hotel în locul bazei din Ghencea. A renunţat, după ce a fost şocat de ceea ce a întîlnit în hotel cînd a ajuns întîmplător acolo: haos pe culoare, muzică la maximum, petrecere!

Cît de tare le place steliştilor scandalul:
- La sfîrşitul anului 2010, Brandan a apărut pe lista Ioanei Popescu, o fostă jurnalistă care alcătuia un top al fotbaliştilor cu care a făcut sex. Femeia a susţinut că argentinianul a vrut s-o violeze. Jucătorul a fost aproape de divorţ din cauza dezvăluirilor ei
- La începutul acestui an, căpitanul echipei, Tănase, a fost alergat cu săbiile de localnici într-o discotecă din Olteniţa, într-o încăierare din care jucătorul a scăpat uşor pînă la urmă, dar fratele lui, care-l însoţea, a fost bătut destul de rău
- După 1-1 cu Voinţa Sibiu, în prima etapă, Brandan a petrecut într-un club pînă la 5 dimineaţa
- După 0-3 la Mediaş, acum trei etape, Mihai Stoica a lovit un nuntaş cînd a ajuns la hotelul la care era cazată echipa, fiindcă nu i-a deschis uşa suficient de repede

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  28 Septembrie 2011, 11:52

Eu i-l recomand oierului pe deja-celebrul Labin. El stie dinainte sa se intample si ce au mancat jucatorii de la Steaua, si ce ....... El stie inclusiv de cate ori s-a dus oierul la wc, etc.. E bine informat de securistii diversionisti care l-au angajat.

stelutza007
stelutza007  •  28 Septembrie 2011, 10:27

Elementary my dear Watson

muita.mioarelor
muita.mioarelor  •  28 Septembrie 2011, 09:13

asta e FC STANA BUCURESTI, un patron labil psihic, managerul karatist si jukatori depravati, RUSINEA ROMANIEI

Vezi toate comentariile (5)
Comentează