FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 0-1

Becali, atac dur la arbitrul partidei Astra-CFR: "Sîntem proştii lui Haţegan"

Arbitrajul lui Haţegan l-a nemulţumit pe Becali.
Arbitrajul lui Haţegan l-a nemulţumit pe Becali.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2011 23:07

Ploieştenii, pe gazon, şi Gigi Becali, la televizor, au contestat dur arbitrajul arădeanului, ultimul acuzîndu-l că susţine pe CFR Cluj.

Arbitrajul lui Ovidiu Haţegan a fost catastrofal. Mai întîi, în minutul 6, Nuno Diogo l-a atacat dur pe Fatai, cu piciorul sus, şi merita cartonaş roşu, însă fundaşul clujenilor a văzut doar "galben". Duelul s-a repetat apoi în minutul 18. Fatai i-a aplicat o talpă lui Diogo şi a primit tot galben, deşi merita şi el eliminat. În minutul 15, în careul CFR-ului, ploieştenii au solicitat penalty, care se impunea a fi acordat! Mingea a lovit mîna stîngă a lui Renan involuntar, dar jucătorul ardelenilor a atins apoi balonul şi cu mîna dreaptă, de astă dată cu intenţie.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a izbucnit aseară la Fanatik: "Nimeni din România nu are vreo şansă în faţa arbitrajelor pro-CFR! Am ajuns să fim proştii lui Haţegan şi ai altor arbitri. Pentru ce să bag milioane de euro, să fim batjocura CFR-ului?! Se ştia că Haţegan este arbitrul clujenilor de vreo 3 ani, s-a spus că ia bani de acolo. A fost penalty clar la Renan. Balaj a dat un penalty identic la henţul lui Iliev în derby-ul cu Dinamo şi n-am comentat nimic. Cînd Diogo ăla a vrut să-i rupă capul în două ăluia de la Astra nu s-a dat roşu. Incredibil, a fost eliminare clară!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
woober
woober  •  19 Decembrie 2011, 21:58

@Sug- p..U.L..a La U-isti NOI CEI DE LA CFR BUDAPESTA SUNTEM NISTE ADUNATURI DE RETARDATI DE LA PERIFERIA CLUJULUI SI GARA SI NE PLACE MULT SA S..u Ge.M m P.uL..A ECHIPA NOASTRA CeFuRa MEREU SE MAI NUMESTE SI Ciuma Fotbalului Romanesc

nmc75
nmc75  •  19 Decembrie 2011, 19:40
Postat de misucfr pe 18 Decembrie 2011, 10:21

Paranoicilor nu vedeti ca jocurile sunt facute pentru Dinamui. Becali dute-n IAD.

misule, esti cam paranoic. nu vezi ca pt voi trag arbitrii?

sexilian
sexilian  •  18 Decembrie 2011, 18:13

doamne doamne vrea sa sa rada de tine putinar raios

Vezi toate comentariile (21)
Comentează