FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali caută lovitura de grație! FCSB, la un pas de un transfer: "Luni accept oferta lui Gigi Becali"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iulie 2017 17:32

Olimpiu Moruțan a devenit o țintă foarte importantă pentru echipele mari din România și nu numai, iar FCSB e foarte aproape să obțină semnătura mijlocașului de la FC Botoșani.

Finanțatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, susține că luni va ajunge la un acord cu FCSB în ceea ce privește fotbalistul de 18 ani, asta dacă nu va veni o altă ofertă cel puțin egală cu cea făcută de Gigi Becali.

"Gigi Becali  a povestit corect ce s-a întâmplat. Ne-am întâlnit întâmplător şi am mai discutat. Sau, cine ştie, poate nimic nu e întâmplător pe lumea asta… Aproape m-a convins. Am zis că îi dau răspunsul duminică, dar îl dau luni.

Oferta e bună, dar am mai dat un mesaj (n.r. la altă echipă care e interesată de Moruţan) şi aştept câteva ore. Dar cred că totul se va rezolva cu Steaua, aşa că, în mare, mâine (n.r. luni) îl sun pe domnul Becali să stabilim o întâlnire şi să ne înţelegem. Trebuie ca şi jucătorul să fie de acord", a spus Valeriu Iftime pentru Fanatik.

"Dacă domnul Iftime a zis că e 90% la Steaua, înseamnă că e la Steaua. Mi-a mai cerut 5% în plus peste cele 20% şi am zis că nu. Maximum 20% ofer procent dinr-un eventual transfer. Dacă va ajunge la Steaua, va semna un contract pe un an la Botoşani plus încă cinci la noi" Gigi Becali la TV Digi Sport

700.000 €și procente dintr-un viitor transfer a oferit Becali pentru Moruțan

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (127)
zagna
zagna  •  10 Iulie 2017, 14:05

Iftime a vz ca nu-l vinde nicaieri...becali tebuia sa-i dea peste nas acum si il lua la juma' de pret...

ray51
ray51  •  10 Iulie 2017, 10:22

Banii vorbeste...

bakunin
bakunin  •  10 Iulie 2017, 07:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (127)
Comentează