FOTBAL  »  Superliga  »  CRITICĂ

Becali desființează un jucător: "Mi-a trimis filmul cu el pe Whatsapp. Are ceva la cap"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 12 octombrie 2017 11:54

După ce Gigi Becali l-a criticat public pe Golofca pentru modul în care s-a comportat după transferul la FCSB, patronul roș-albaștrilor a dat detalii despre momentul în care jucătorul adus de la Botoșani a început să aibă derapaje.

"Golofca mai are o șansă, eu cred în el, că e un jucător valoros. A fost decizia lui Dică să-l scoată din lot. A primit o șansă, a primit-o pe a doua și asta e a treia. M-am dus la echipă și l-am chemat, i-am zis să ia un pahar de vin să guste, că el e degustătorul echipei. Râdeau toți!

Mi-a trimis cineva filmul cu el pe Whatsapp, e ușor acum cu tehnologia asta! Era Golofca cu băutură, nenorociri. Noi aveam meci cu Sporting și el era prin cluburi. Cred că are ceva la cap. L-am ciondănit și la tv, și față în față, să vedem dacă înțelege", a spus Becali la Pro X. 

Cătălin Golofca (mijlocaș/27 de ani) a ajuns la FCSB în vară, pentru 400.000 de euro și 60% dintr-un eventual transfer și a avut 9 apariții în tricoul roș-albaștrilor în Liga 1, unde a marcat de trei ori.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
baruch
baruch  •  12 Octombrie 2017, 16:23

pai sa-l cheme pe leo grozavu o saptamana, sa-i dea mana libera si sa vezi ce fotbalisti scoate din ei. inclusiv din alibec si budescu.

939271716140965
Manu Ion  •  12 Octombrie 2017, 15:21

Repetati ca papagali de trei zile aceleasi stiri.

poison
poison  •  12 Octombrie 2017, 14:58
Postat de puigdemont pe 12 Octombrie 2017, 13:44

Fariseul Gheorghe Becali este reprezentativ pentru Romania anului 2017! Un capitalist al cavernelor, un om cu bani multi, un idol pentru trei sferturi dintre tinerii romani, alaturi de Salam si Nutu Camataru! Dar fara el nu mai aveam fotbal, asta e adevarul (tragic)!

Lipsindu-le cunostiintele juridice de baza, cu o teama/neincredere inradacinata de regimul comunist si majoritar needucati, romanii desconsidera sistemul de justitie avand model bisnitarii/interlopii si voteaza mereu condamnatii si urmaritii penal (carora le si strang mana smerit atunci cand ii intalnesc). Acest G. Becali, pe care prostii il preaslavesc, a capusat fotbalul romanesc, a dezbracat de sens cuvantul fotbal, pentru el totul fiind o afacere, o bisnitareala, nu un sport. FC fcsb nu este Steaua! #becaliinapoilazbarla

Vezi toate comentariile (16)
Comentează