FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA 0-3

Becali: "Dinamo, Steaua şi Rapid se bat la titlu!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2010 00:00

Gigi Becali consideră că în acest sezon în lupta pentru titlu se vor afla doar trei formaţii: Steaua, Dinamo şi Rapid, după ce în ultimele sezoane titlul a mers în provincie.

"Dinamo, Steaua şi Rapid se bat la titlu! Nu cred că celelalte mai pot reveni. Totuşi este devreme să vorbim, însă am luat o opţiune. Mă tem şi de Timişoara. E mai bine să te baţi cu Dinamo, decît să te lupţi cu cinci echipe", a comentat Becali.

Patronul Stelei recunoaşte că a avut emoţii la instalarea antrenorului Ilie Dumitrescu. "Eram îngrijoraţi că se schimbă sistemul, dacă ne iese. Mă bucur pentru Ilie Dumitrescu fiindcă este a treia victorie în trei partide, iar sistemul său începe să se lege", a spus patronul roş-albaştrilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
sundancekid
sundancekid  •  23 August 2010, 03:14

De data asta cred ca a nimerit-o i,,,diotul ! dinamo, steaua, timisoara si rapid cred ca se vor bate la titlu ! urziceni si vaslui nu-i prea vad ! otelul si gazul vor incurca pe multi...

coclender
coclender  •  23 August 2010, 02:20

nu zice HOP pana nu sari parleazul ....drumu-i lung , mai sunt multe etape

dragos1976
dragos1976  •  23 August 2010, 00:03

nu ii mai luati vreun interviu ciobanului...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close