FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali e dezamăgit de un proiect: "Muream înainte să iasă ceva"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 12 ianuarie 2013 13:15

Gigi Becali a reuşit să cîştige bani în ultimii ani cu Steaua, profitînd de rezultatele bune din Europa şi de încasările pe bilete din meciurile importante.

Totuşi, finanţatorul stelist este dezamăgit de un proiect al clubului! Este vorba de centrul de copii şi juniori unde Becali spune că pierdea aproape un milion de euro anual: "Dădeam 800.000 de euro la juniori pentru un an. Păi muream pînă să scoatem un jucător de acolo", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Patronul roş-albaştrilor anunţă motivul pentru care a desfiinţat centrul Stelei: "Trebuie să tăiem cheltuielile, iar noi trebuie să facem buget de criză. Peste tot s-au închis porţile"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
opelcorsa
opelcorsa  •  13 Ianuarie 2013, 08:14

Cum spuneam, au inceput sa apara informatii despre banii lui Gigi. In curand vor apare si despre manevrele lui MM. Cum a preluat un apartament din Brezoianu, al unei batrane care a murit chiar cand el o dadea in judecata, cum a insistat la primar pentru acel apartament, etc.

andystar
andystar  •  13 Ianuarie 2013, 00:47

Ce minte ciobanul asta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sibelius
sibelius  •  12 Ianuarie 2013, 19:37
Postat de asc21 pe 12 Ianuarie 2013, 14:38

Ce jucatori vrei sa iasa dintr-o academie unde lucreaza rude tampite ale ciobanului ? Majoritatea posturilor au fost/sunt ocupate de persoane necalificate.

Tre' sa ne hotaram...ori plangem ca a dat afara "marile glorii" de la centru, ori recunoastem ca centrul era praf ca jucatori produsi. Nu antrena Mache acolo(din fericire sau din pacate).

Vezi toate comentariile (30)
Comentează