FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali face un anunţ surprinzător: "Vînd Steaua" » Suma pe care patronul roş-albaştrilor o cere

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 15 mai 2013 10:05

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că este dispus să vîndă clubul care i-a adus foarte multe satisfacţii de-a lungul timpului, însă şi foarte mulţi bani.

Finanţatorul echipei din Ghencea nu este la prima tentativă de a face acest lucru, în ultimii ani avînd oferte de la oameni de afaceri ruşi sau arabi, însă pînă la urmă totul s-a dovedit a fi doar o glumă.

"Eu vînd Steaua dacă cineva îmi dă suma pe care o cer. Cît vreau eu? 100 de milioane de euro! Dacă cineva vine cu banii ăştia, eu îi dau echipa. Dar aşa, vă spun sigur că în 4-5 ani se alege praful de echipă. La fotbal trebuie multă inteligenţă, aşa cum are Becali", a spus patronul Stelei la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
dblock
dblock  •  16 Mai 2013, 00:28
Postat de vali12 pe 15 Mai 2013, 16:01

e clar,esti un mare fan al acestui cioban daca esti in stare sa emiti o asemenea aberatie.

piturca a sustinut acelasi lucru cu fanul "oierului".

zurzu_zurzu
zurzu_zurzu  •  15 Mai 2013, 21:35

Tragedia fotbalului romanesc este ca pe cluburile care se putea face si bani si performanta si ma gandesc aici la Steaua,Dinamo,Rapid,Timisoara si U Craiova au pus mana niste incapabili si niste hoti si din cauza lor plus borfasi de la FRF si LPF aceste cluburi cu exceptia Stelei si Dinamo (care inca tremura) restul sunt praf...

zurzu_zurzu
zurzu_zurzu  •  15 Mai 2013, 21:18

Saracul Jiji!!La ce s o fi gandit masa cand la conceput pe omul asta?Sunt convins ca nu era cu gandul acolo,d aia Jiji e avorton in viata!!El in imbecilitatea si prostia lui nu si da seama ca Steaua poate sa i aduca sute de milioane daca face treaba ca la carte,dar cum el nu are carte si o are si pe Mimi ,nu o sa faca banii astia in veci,doar Regheton e intreg la mine,asta cand nu vine consoarta langa el si strica branza!!!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează