FOTBAL  »  Superliga  »  DISPUTĂ ÎNTRE BECALI ŞI COPOS

Becali își dă din nou arama pe față: "Copos e un nenorocit, un ţigan de doi lei!"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2010 00:00

UPDATE // Atacul neașteptat de dur al lui Becali pentru o declarație cît se poate de cuminte dată de patronul Rapidului nu l-a scos din fire pe George Copos. Sau cel puțin nu a lăsat să se vadă asta: "Oameni buni, eu sunt pe șantier, printre 250 de oameni care muncesc. Domnul Geroge Becali are mintea mult prea odihnită, d-aia spune ce spune. Nu mă pot coborî într-atît", a afirmat Copos pentru GSP.ro

Gigi Becali a lansat un atac suburban la adresa lui George Copos şi dezvăluie că ar putea încerca să preia creanţa în valoare de 6 milioane de euro aflată în posesia fostului asociat al patronului de la Rapid, Fathi Taher.

"Copos este un nenorocit, un ţigan de doi lei care nu-şi vede de treaba lui. Face numai nenorociri, numai măgării, are şi faţă de om de nimic! Am avut vreo treabă cu ei? Ţine el la cineva? Nu iubeşte pe nimeni!

A dat vreun ban pentru caritate, îl interesează de cineva? Nu are putere nici să conducă la el acolo. Astăzi îl caut pe Taher şi cumpăr creanţa de la fiica lui, ca să vadă Copos cum e cu mine", a spus Gigi Becali la Contraatac, pe GSP TV.

DECLARAȚIA CARE L-A SCOS DIN MINȚI PE BECALI

"Cunoscând, în general, stilul de conducere de acolo, nimic nu mă surprinde. Telenovela din Ghencea pare a fi inspirată din cântecul grupului Queen, din urmă cu mulţi ani: 'The show must go on'. Este păcat că, din acest spectacol perpetuu, suferă cei care iubesc Steaua, oameni pentru care noi avem tot respectul", a sunat comentariul lui Copos din Libertatea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (96)
justynbv
justynbv  •  01 Noiembrie 2010, 23:13

Baaaaaa voi ori sunteti copii de gradinita ori sunteti de la tara! Nu v-ati lamurit dupa atatia ani ca rivalitatea asta e facuta de teatru? Inainte Gigi se scuipa ba cu Cristi Porcea ba cu "Scrooge" Copos, iar apoi ii vedeai razand impreuna sau dansand impreuna la revelioane. Si voi stati ca legumele si va spurcati aici degeaba... Nu degeaba a scris Creanga povestea aia cu prostia omeneasca

redsef2005
redsef2005  •  30 Septembrie 2010, 13:12

Bai ravanelly, entitate fara creier, cand vorbim de steaua ne stergem la c...r, nu la gura, exact asa cum meritati, zombi de cimitir ajunsi la stadion! Pai pe langa ciobanul vostru conducerile de la Dinamo si Rapid sunt formate din academicieni, intelectuali de marca si oameni de stiinta si cultura, mai analfabetule! (ca scrii "sunte-ti" si mai ai nesimtirea sa te legi de altii, vai de capul tau de nenorocit infect! Cu cine sa tina retardatii ca tine, daca nu cu steaua??!)

ravanelly
ravanelly  •  29 Septembrie 2010, 21:35

si app sa va stergeti la gura cand vorbiti de steaua!!! galeria stelei vine sa va salute. forza steaua pana la moarte!!! forza steaua!!! forza steaua!!!

Vezi toate comentariile (96)
Comentează