FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Becali îl acuză extrem de dur pe Dragomir: "Ia şpagă de la Iancu de milioane de euro!"

Gigi Becali, Becali, Steaua
Gigi Becali, Becali, Steaua

Articol de , - Publicat marti, 13 aprilie 2010 00:00

Gigi susţine că şeful LPF are promişi 20 la sută din banii pe care Timişoara îi va încasa din Liga Campionilor, unde va ajunge dacă iese campioană

Patronul Stelei a reacţionat şi el ieri la atacul lui Dragomir, făcînd o serie de acuzaţii la fel de dure. Becali a lăsat clar să se înţeleagă că şeful LPF are promisă o sumă mare de bani din partea lui Marian Iancu pentru a da cîştig de cauză Timişoarei în disputa cu Rapid.

"Eu vă spun că Dragomir a făcut toată această tevatură pentru 15-20 la sută din ce urmează să vină" a fost declaraţia oficială a lui Becali. "Ştiţi voi ce vreau să zic cînd spun «ce urmează să vină»", a adăugat Becali.

Patronul Stelei face trimitere la suma minimă pe care campioana României o va încasa pentru participarea în Champions League, în jur de 15 milioane. Automat, Becali susţine că în jur de două-trei milioane de euro ar ajunge la Dragomir pentru serviciul pe care şeful LPF i-l face acum lui Marian Iancu.

"Vreau să văd şi eu cine e nebun să se alieze cu acest om care trebuia declarat de multă vreme persona non-grata, pentru că a făcut multe rele în fotbalul românesc"
Dumitru Dragomir

De ce s-a certat cu Dragomir
"Aşa poate mă împac cu Peluza Sud":D
Gigi Becali a mai făcut o dezvăluire ieri. "Mi-a zis o persoană importantă din fotbalul românesc că dacă mă voi certa cu Dragomir, atunci mă voi împăca sigur cu suporterii de la Peluza Sud', a susţinut Becali.

"Să vină Gică Popescu"
Gigi Becali a rostit ieri numele posibilului înlocuitor pentru Dragomir. "Gică Popescu. Am vorbit cu un alt conducător de club şi mi-a zis că dacă ar veni el în fruntea Ligii, atunci ar începe cu adevărat fotbalul în România", a declarat Becali. "Nu m-a contactat nici un om de fotbal, nu cred în această variantă", a fost declaraţia lui Gică Popescu la GSP TV.

"Doar 4-5 cluburi îl mai susţin"
Gigi Becali a lansat ieri pentru prima oară varianta că Dragomir va putea fi demis dacă acest lucru se va supune la vot în prima Adunare Generală. "Cu el mai sînt doar vreo 4-5 cluburi, dar şi la acele echipe e o supoziţie, nu e o certitudine. În rest, am tot discutat pe la celelalte cluburi şi nu îl mai susţin", a declarat ieri Dragomir.

Cum poate fi demis Dragomir
Pentru ca actualul preşedinte al Ligii să fie îndepărtat trebuie urmaţi cîţiva paşi. În primul rînd, 6 cluburi să solicite convocarea Adunării Generale a LPF, pe care Dragomir e obligat să o stabilească în decurs de maximum 15 zile. Apoi, în cadrul şedinţei, e nevoie ca minimum 10 cluburi din cele 18 să voteze anti-Dragomir pentru ca Mitică să fie debarcat.

Împărţirea taberelor conform surselor gsp

Pro Dragomir
Timişoara
Dinamo
CFR
Craiova
Astra
Bistriţa
Gaz Metan
Vaslui
Braşov
Poli Iaşi
Ceahlăul
Curtea de Argeş

Anti Dragomir
Steaua
Urziceni
Rapid
Oţelul
Pandurii
Unirea Alba Iulia

* În opinia lui Gigi Becali, în afara echipelor menţionate mai sus, în tabăra anti Dragomir s-ar mai afla alte 7 echipe: CFR, Dinamo, Vaslui, Braşov, Poli Iaşi, Ceahlăul, Curtea de Argeş

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
 •  14 Aprilie 2010, 19:31

Iata o idee ciudata intr-adevar, care risca sa supere pe toata lumea. Eu cred ca atat Dragomir cat si Becali sunt buni in ceea ce fac si ca fara eifotbalul romanesc ar fi fost si mai jos. Cat de jos? La fel de jos ca toate celelalte sectoare ale Romaniei. Dar romanii sunt suficient de inteligenti pentru a-i indeparta pe toti cei care se pricep la ceva. PS: Si Iancu e bun, si Borcea si Porumboiu si altii. La fotbal de bine de rau se face performanta peste nivelul economic al muribundei Romanii.

 •  13 Aprilie 2010, 18:50

tot ce mai sper,e sa nu schimbam acum un rau,in mult mai rau..daca reuseste becali,s-a instalat tot clanul ciobanilor in conducere...oricum,murdaresc totul in jurul lor

 •  13 Aprilie 2010, 18:07

dar de ce G,Popescu si nu altcineva oricare?G.Popescu a fost propus de berbec pt ca influenta clanului bercali sa aibe libertate de miscare,de ce nu au ales altul cand au fost alegerile?atunci de ce nu a sarit ca ars berbecul?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează