FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali îl ia la mişto pe Martinovici! "Îl fac bodyguard" :)

Novak a fost jignit de Becali şi după meciul pierdut la Mediaş, scor 0-3, cînd Gigi a spus:
Novak a fost jignit de Becali şi după meciul pierdut la Mediaş, scor 0-3, cînd Gigi a spus: "Din cauza prostului de Martinovici am luat bătaie". FOTO Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2011 00:22

Becali a rîs ieri de jucătorul sîrb, despre care a spus că "îl aştept să semneze prelungirea contractului, că am nevoie de bodyguarzi la echipă"


Gigi Becali nu-l menajează pe Martinovici. După ce a refuzat să-i ofere banderola de căpitan după gestul acestuia de a-l neutraliza pe agresorul lui Galamaz în meciul de la Ploieşti, ieri a trimis din nou săgeţi în direcţia fundaşului.

Întrebat dacă se gîndeşte să-i prelungească înţelegerea acestuia, Becali a reacţionat şi l-a ironizat. "Da, bineînţeles, îl aştept să semneze un contract pe mai mulţi ani. E mare nevoie de el, am neapărată nevoie de bodyguarzi la echipă", a spus Becali, care explicase zilele trecute şi de ce nu e de acord ca Martinovici să fie căpitan: "Banderola o poartă unul care e războinic şi pe teren, care să fie războinic cu mingea, nu doar în afara terenului sau în luptele cu alţii".

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (8)
katakuha
katakuha  •  04 Noiembrie 2011, 10:16

caracter oieresc de prima clasa. frejijistii sunt in extaz. tipa frenetic: "sus pe maibach!"

steaua.libera
steaua.libera  •  04 Noiembrie 2011, 08:12

Gigi Becali e un cioban oparit care e gelos si invidios daca o persoana din club e mai apreciata si mai populara decat el! Acum, stiind de simpatia pe care stelistii i-o poarta lui Martinovic, vine si baga o gluma d-asta de stana. Daca ar avea obraz ar tacea, stiind ca 80% din lumea care s-a dus aseara la stadion, a mers sa-l felicite pe Novak. BECALI SE PISSA PE TOTI STELISTII, CHIAR SI PE PLATITORII DE BILETE! DACA SUNTETI PROSTI, MERGETI IN CONTINUARE LA MECIURI SI UMPLETI-I BUZUNARELE! becali, CANCERUL STELEI!

mihaienache
mihaienache  •  04 Noiembrie 2011, 06:02

daca il joaca la marcaj unde e locul lui ar fi si mai bine !!...daca bourceanu ala era baiat ii dadea banderola aseara simbolic pt 1 meci

Vezi toate comentariile (8)
Comentează