FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali îl poate salva pe finul Hagi de la retrogradare: "Probabil vor fi schimbări în echipă" » Cum ar putea arăta Steaua cu Viitorul

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 aprilie 2013 18:57

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a anunţat că după ce echipa va deveni matematic campioană a României, sînt şanse ca în primul "11" să apară jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon.

"Dacă batem Pandurii, mai avem nevoie de un punct. Dacă facem egal, de 3 puncte. După ce vom reuşi asta, probabil că vor fi schimbări în echipă, dar e decizia antrenorilor", a spus Mihai Stoica într-un interviu pentru Libertatea.

În acest caz, după derby-ul cu Dinamo, cînd cel mai probabil Steaua nu va menaja nici un om, deşi sînt şanse mari ca pînă atunci să fie campioană, la meciul cu Viitorul, "roş-albaştrii" vor alinia un prim "11" experimental.

Astfel, Gigi Becali i-ar putea da o mînă de ajutor finului, Gică Hagi, echipa sa fiind în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Cum ar putea arăta Steaua la meciul cu Viitorul: Cojocaru - Prepeliţă, Doru Bratu, Fl. Gardoş, Pîrvulescu - Filip, Puşcaş - Năstăsie, Iancu, M. Costea - Tatu

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
valyomanyd
valyomanyd  •  01 Mai 2013, 00:44

Viitorul chiar merita sa fie a ajutata de Steaua, doar au stat capra in tur ! :))))

dorijn
dorijn  •  01 Mai 2013, 00:25

Asa se proceda si pe vremea "mult hulitei" cooperative a lui Nea Jean ! Da-mi tu mie 3 p ca iti dau si eu tie , stai ca bag rezervele si ne-ntelegem noi si...tot asa ! Pai MM-ul asta obraznic si arogant spune sa "vorbim in soapta despre Steaua" ! Ne ridica securistul din coltul strazii sau CI-stul de la Marea Unitate cumva ?! STEAUA ca si DINAMO au luat atatea titluri si cupe cati ministrii ai Apararii sau ai Ministerului de Interne s-au tot perindat din 47-48 incoace si pana in 89 nu avea nimeni voie sa-si tina jucatorii buni ! In 86 CCE a fost cucerita de ECHIPA NATIONALA a ROMANIEI ! Asa ca stelisti..voi sa tineti "ciocul mic" si sa vorbiti in soapta desp

tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  01 Mai 2013, 00:07

Nu e nici un aranjament. Asa fac toate echipele din afara. Asa facea si Barca. Dupa ce echipa e campioana matematic, e bine sa aibe cat mai multe minute de joc si echipa a doua. Chiar as fi bagat cativa jucatori de la echipa a doua si cu Dinamo , daca inainte Steaua e campioana. O asemenea experienta pentru jucatorii tineri vine foarte bine.Altfel cum vrei sa creezi o echipa cu perspective de viitor?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează