FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali își continuă războiul cu Talpan: "Trebuie dat afară! Dacă îi dau 5.000 de euro pe lună, uită de CSA. Procesele au fost câștigate prin trafic de influență"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 11:37

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat după ce CSA a decis să-l sancționeze pe Florin Talpan, juristul Armatei, și a cerut ca acesta să fie dat afară.

"Este mare lucru că Senatul i-a chemat pe ministrul apărării naţionale și pe şeful Statului Major General. Aș vrea să fiu și eu acolo. Sau măcar să citească Articolul 40 din Legea 26 din Registrul Comerțului. Acolo se spune clar că o societate poate lua numele de la titular sau de la succesor. Eu am luat de la succesor, de la Asociația lui Păunescu.

Să zicem că ar fi ceva în neregulă, dar dacă nu poți face fotbal, de ce vrei să mă distrugi? Eu pot aduce zeci de milioane de euro în țară.

Talpan nu este întreg! El strică imaginea Armatei. Acolo sunt oameni buni, de ispravă, care nu-i pot permite lui Talpan să facă ce vrea. El denigrează imaginea Ministerului. Trebuie dat afară. Eu dacă îl chem la Steaua și îi dau 5.000 de euro pe lună, uită de CSA.

Nu Talpan a câștigat procesele. Cred că au fost câștigate prin trafic de influență. Generalul Zisu este vinovat de tot pentru că are mare influență. Și el s-a implicat.

O să cer 2 milioane de euro despăgubiri și voi cere anularea celor 7 mărci pe care le are CSA. Și mă voi îndrepta  în instanță împotriva celor care au plătit 100.000 de euro taxă de timbru în procesul în care cer despăgubiri", a spus Becali la TV Sport.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
ticbis
ticbis  •  07 Aprilie 2017, 17:52
Postat de catalynn pe 07 Aprilie 2017, 13:11

Aici e problema: nu i l-a dat! De asta si pierdere toate procesele, nu are contract valabil care sa arate ca el a cumpărat (sau chiar primit gratis) Steaua (sectia de fotbal) de la CSA. Iar odata ce atat ICCJ cat si CAB au stabilit ca nu este proprietarul legal al Stelei, prin urmare nu are dreptul sa folosesca brandul si numele, s-a creat precedentul juridic de la care practic pleacă orice alt proces.

Bre prostane, n-a stabilit nimeni niciodata pana acum ca Becali ar fi preluat Steaua incalcand legea! Talpan a revendicat in instanta emblema clubului si numele acestuia, a castigat dar n-are inca nicio hotarare in instanta ca Becali a furat clubul si nici nu va avea vreodata. Armata a dat clubul definitiv, apoi si-a cerut inapoi emblema si numele, dar echipa a ramas acolo unde a dat-o, in liga I-a si cu palmaresul intact din 1947 si pana in prezent! Imi pare rau pentru tine, dar daca prostia din capul lui Talpan ti-a luat mintile in asemenea hal incat te cobori la nivelul intelectual al unuia de teapa lui timm sau a scursurilor din peluza Sud, iti meriti soarta. Daca insisti sa te faci de ras ani de zile de acum incolo, n-ai decat!

vasglo
vasglo  •  07 Aprilie 2017, 17:28
Postat de catalynn pe 07 Aprilie 2017, 13:11

Aici e problema: nu i l-a dat! De asta si pierdere toate procesele, nu are contract valabil care sa arate ca el a cumpărat (sau chiar primit gratis) Steaua (sectia de fotbal) de la CSA. Iar odata ce atat ICCJ cat si CAB au stabilit ca nu este proprietarul legal al Stelei, prin urmare nu are dreptul sa folosesca brandul si numele, s-a creat precedentul juridic de la care practic pleacă orice alt proces.

Esti out complet amice! Tot ce reusit Talpan cu procesele lui este ca echipa de fotbal la care a renuntat de bunavoie CSA Steaua in 1998 sa nu mai foloseasca marca/numele Steaua Bucuresti. NU MARCA PARTICIPA IN COMPETITII CI ECHIPA. Ori echipa de fotbal a trecut de la CSA la AFC Steaua Bucuresti, organizatie independenta de armata si care, pentru a evita falimentul, s-a transformat, CONFORM LEGII, in societate pe actiuni pentru a putea beneficia de banii investiti de Becali. Zi-mi si mie, dintre toate procesele pierdute de Becali care e procesul prin care mentorul tau Talpan contesta plecarea echipei de fotbal de la CSA la AFC, ori transformarea AFC in Societatea pe Actiuni si preluarea de catre aceasta a echipei de fotbal la care a renuntat armata?....-:)

indolentu
indolentu  •  07 Aprilie 2017, 15:00

da ba si cind ai intrat la bulau tot trafic de influenta a fost traficu de influenta ie da vina ca tu ai facut minarii cu terenurile cu valiza pa la cluj etc.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează