FOTBAL  »  Superliga  »  

Becali l-a luat pe Borcea la Piatra Neamţ » Naşu' îşi creştinează finu' :)

Articol de - Publicat duminica, 17 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 16 iulie 2011 22:47

Becali l-a luat ieri pe Borcea cu el la Piatra Neamţ şi l-a dus la o veche mănăstire, la Tărcuţa.


Între Gigi Becali şi Cristi Borcea a rămas doar rivalitatea dintre Steaua şi Dinamo. În rest, relaţia de prietenie dintre cei doi se sudează cu fiecare zi. Ieri la prînz, acţionarul roş-albilor a plecat cu patronul roş-albaştrilor la Piatra Neamţ, amîndoi mergînd cu elicopterul în urbea moldavă. Nu doar pentru nunta din familia lui Gheorghe Chivorchian şi pentru meciul de Supercupă, ci şi pentru a-l însoţi pe stelist la mănăstire! La Tărcuţa, nu foarte departe de Piatra, preoţii fiind anunţaţi din timp de Becali de vizita lor. Un lucru mai neobişnuit pentru Borcea, recunoscut ca nefiind un om prea bisericos. Dar dinamovistul a acceptat "oferta" naşului său de cununie, care vrea să-l apropie pe finul lui de lumea creştinească.

"Trebuie să-l duc şi pe finul meu la mănăstire, că tot mă ţin de mai multă vreme de capul lui. Vreau să-i ajute Dumnezeu şi în fotbal, cu Dinamo al lui, că n-a mai luat de ani de zile un trofeu, dar şi în familie, să facă un copil cu fina, cu Alina. Să ne ajute Dumnezeu pe toţi, să fim sănătoşi, că o să avem ce vorbi şi de fotbal!", a punctat Becali la plecarea de la Băneasa.

Borcea, uşor amuzat, a recunoscut că a trebuit să accepte invitaţia naşului, mai ales că acesta încearcă să-l convingă ca la anul să nu mai refuze expediţia la Muntele Athos. "O să mă rog să fim cu toţii sănătoşi şi Dinamo să devină campioană", a precizat Cristi, care va ţine diseară, totuşi, cu adversara Stelei în Supercupă.

"Atotstivuitorul" :)
În urmă cu cîteva luni, Borcea a fost protagonistul unui episod mai degrabă vesel cînd a citit Crezul la un botez, spunînd "Atotstivuitorul" în loc de "Atotţiitorul". În plus, de mai multe ori, chiar dinamovistul s-a prezentat drept un tip diabolic, spunînd că este mîndru de această parte a firii sale.

"Dinamoviştii să stea liniştiţi, nu plecăm din Ştefan cel Mare, tot de pe acest stadion se va da ora exactă în România"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
jtk7
jtk7  •  17 Iulie 2011, 10:42

mare credincios de asta stie crezul la perfectie. ca ,,atotstivuitorul" asta e mare credincios

r.gabi
r.gabi  •  17 Iulie 2011, 02:16

Doua dintre persoanele care au contribuit in mod decisiv la murdarirea si infractionalizarea fotbalului romanesc ,doua persoane , care nu merita atentia presei si care trebuie "condamnate" la uitare de o societate sanatoasa.

draxter
draxter  •  17 Iulie 2011, 01:02

"autostivuitorul" nu "atottiitorul" ://www.youtube.com/watch?v=fe3xem5Lkzs

Vezi toate comentariile (4)
Comentează