FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali, lăudat pentru transferul lui Stanciu: "Știe să negocieze, de aceea a avut succes în afaceri" » Transferă Steaua de la Dinamo?

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2016 12:29

Helmuth Duckadam a lăudat modul în care Gigi Becali a negociat transferul lui Nicolae Stanciu și este de părere că jucătorul a plecat la momentul oportun.

"S-a dovedit că patronul știe să negocieze, de aceea a avut succes în afaceri. Acum era momentul ca Stanciu să plece pentru că a fost unul dintre cei mai vechi jucători de la Steaua, iar după 3-4 ani e bine ca un jucător să schimbe echipa pentru a avea o altă motivație. Îl are pe Alex Chpiciu acolo, sunt sigur că acomodarea va fi mult mai ușoară", a spus Duckadam la Digi Sport.

Directorul de imagine al Stelei susține că nu exclude posibilitatea ca jucători de la Dinamo să ajungă la echipa roș-albastră.

"Dacă se va ivi o posibilitate, de ce nu? Sunt jucători interesanți și la Dinamo, depinde de posibiliatea de a lua acești jucători", a adăugat fostul portar stelist.

Nicolae Stanciu a fost transferat de la Steaua la Anderlecht pentru aproximativ 10 milioane de euro, fiind cel mai scump jucător transferat din Liga 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
425731240965213
Viorel Chirca  •  29 August 2016, 22:46

Eu cred ca Dinamo o sa-i transfere pe Nita si pe Tanase la iarna

catalynn
catalynn  •  29 August 2016, 19:55

Mda, Buffet sau Tiriac ar trebui sa ia lecții de la monumentalul "om de afaceri" din Pipera ...

wishmaster
wishmaster  •  29 August 2016, 17:22
Postat de Cornel Corfar pe 29 August 2016, 15:59

trebuie sa o distruga si pe dinamo ca pe alte echipe si sa ramana singura

Exact!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează