FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali, lovit de unde nu se aştepta » Mesaj categoric primit în această seară

Articol de GSP - Publicat joi, 09 februarie 2017 21:54

Pe 25 februarie este programat un miting al fanilor Stelei, care sunt de partea lui Becali în războiul cu CSA pentru numele şi marca echipei.

Deşi Becali este extrem de încrezător că la miting vor fi prezenţi foarte mulţi fani, patronul roş-albaştrilor a primit o lovitură.  Reprezentanţii Peluzei Roş-Albastre, formată din fanii care vin la meciurile Stelei şi îl susţin pe Becali, au anunţat că nu vor veni la protest.

Într-un comunicat pe pagina de facebook, reprezentaţii peluzei au anunţat că nu vor veni la protest, dar vor fi prezenţi la partidele Stelei.

"Peluza Roş-Albastră NU organizează, NU participă şi NU încurajează mitingul/protestul, sau ce-o mai fi el, din data de 25 februarie.

De ce?!

Considerăm că în orice ţară civilizată, un miting împotriva unei hotărâri a justiţiei e cel puţin aberant. Nu poţi protesta faţă de o decizie definitivă a instanţei. De fapt, până şi Becali a recunoscut că marca nu-i aparţine, deci protestul nu-şi are locul.

Dacă vrei să-ţi arăţi susţinerea faţă de actuala echipă, locul ideal este pe stadion şi nu în faţa unei prefecturi de judeţ. Singurul loc unde îţi dovedeşti loialitatea faţă de echipă este pe stadion, nu pe canapea, nu la prefectură, nu pe Facebook. Aşa o să ne trezim cu un alt "feisbucar" că va stabili următoarea destinaţie pentru miting, în faţa televizoarelor.

Eşti suporter? Consideri că asta este Steaua? Duminică ai prima ocazie să vii şi să-ţi arăţi susţinerea faţă de echipă" comunicat Peluza Roş-Albastră

 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (24)
1393180930745920
Ionut Jonny  •  10 Februarie 2017, 14:35

bravo cred ca atat becali cat si armata ar trebui sa se aseze la negocieri si sa se faca un proiect foarte bun cea ce cred ca toti suporterii stelisti doresc asta

itrobert
itrobert  •  10 Februarie 2017, 08:40

Daca stirea nu e falsa, imi exprim imens respect pentru peluza!

sexilian
sexilian  •  10 Februarie 2017, 08:09

Peste tot in lume INFRACTORII nu sunt de acord cu hotararile judecatoresti sau cu rezultatele voturilor si indeamna lumea la proteste,destabilizarea e hrana lor.......

Vezi toate comentariile (24)
Comentează