FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali n-a fost impresionat de numele lui Costacurta! Opţiunile Stelei: 1. Boloni, 2. Grigoraş

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 00:11

Mihai Stoica i-a prezentat patronului variante din Italia, dar ele au rămas de rezervă, pentru cazul în care Gigi nu-l convinge pe nici unul dintre preferaţii lui.


Becali l-a lăsat pe Mihai Stoica să caute antrenori în Italia, dar l-a blocat pe manager chiar în momentul în care acesta a venit să-i prezinte soluţiile pe care le-a descoperit! MM şi Gigi s-au întîlnit ieri ca să discute despre variantele pe care le au la dispoziţie pentru conducerea tehnică. "Din Italia sînt mai multe nume interesante. Cel mai cunoscut e Costacurta, ca fotbalist a fost fantastic! Ar fi o adevărată lovitură de imagine să-l aducem!", a încercat managerul. Gazeta a dezvăluit în ediţia de luni că fostul mare fundaş al Milanului e pe listă.

600.000 de euro pentru Boloni
Lui Gigi nu i-a plăcut planul: "Nu vreau eu străini d-ăştia, n-ai văzut ce a păţit Porumboiu cu Lopez Caro? Îl sunăm pe Boloni. Dacă refuză el, mai sînt şi alţii: Grigoraş, Ionuţ Badea". Steliştii i-au şi trimis lui Loţi un mail ieri. "I-am oferit salariu de 50.000 de euro lunar, plătit anticipat pe un an ca să nu avem discuţii, plus un milion de euro pentru cîştigarea campionatului! Să ia titlul şi îi prelungesc contractul, cu salariu dublu", a anunţat patronul. Boloni îi ceruse FRF un salariu de un milion de euro anual ca să preia "naţionala". Pentru el mai există şi varianta PAOK Salonic.

Ofertă şi lui Grigoraş!
Becali a luat în calcul şi varianta ca Boloni să refuze propunerea, aşa că a pregătit soluţii de schimb: "Îmi mai place de Grigoraş şi de Ionuţ Badea". Al doilea a anunţat însă imediat că are de gînd să continue la U Cluj. Aşa că Gigi l-a sunat ieri dimineaţă pe Grig şi i-a oferit postul de antrenor, după ce discutase înainte şi cu Condescu, patronul Pandurilor, ca să obţină acordul de a-l contacta pe tehnician. Tratativele cu Grigoraş vor continua zilele viitoare, în funcţie şi de răspunsul pe care-l va da Boloni, fiindcă Becali crede că ar putea să-l tenteze pe Loţi.


"Ştiu că PAOK Salonic i-a oferit lui Boloni 800.000 de euro pe sezon. La Steaua cîştigă mult mai mult dacă ia campionatul"
Gigi Becali, patron Steaua

"MM ţine legătura şi cu Costacurta, dar mie mi se pare riscant să iau un străin care nu cunoaşte deloc campionatul României"
Gigi Becali, patron Steaua

"Nu există nici o propunere de la Steaua, aşa că nu am ce să comentez!"
Ladislau Boloni, antrenor

Amîndoi au jucat în roşu şi albastru
Boloni şi Grigoraş, ambele nume româneşti rămase pe lista lui Becali, au evoluat în Ghencea şi în cariera de jucători. Dar CV-ul de fotbalist al lui Loţi e mult mai bogat. A fost roş-albastru timp de patru ani, între 1984 şi 1988, interval în care Steaua a fost campioană an de an şi a mai cîştigat şi două Cupe ale României, plus Cupa Campionilor Europeni! Grigoraş, atacant, a fost în Ghencea în sezonul 1988-1989, a bifat 15 meciuri şi două goluri.

Condescu i-a zis să nu-l ia!
Becali a povestit ce sfat surprinzător i-a dat Marin Condescu, de la Pandurii: "L-am întrebat despre Grigoraş şi mi-a spus că nu e de Steaua acum, că n-are experienţă suficientă. Dar m-am prins că spune asta ca să nu-i dea drumul".

Montella a semnat cu Catania
Mihai Stoica a tăiat un nume de pe lista cu italieni pe care şi-o făcuse. Vincenzo Montella a semnat cu Catania, din Serie A, deci nu mai e disponibil pentru Ghencea. "Aeroplanul", fost golgeter al Sampdoriei şi al Romei, are 36 de ani şi fusese trecut pe lista soluţiilor italiene bune pentru Steaua. Pe ea se mai afla şi Ficcadenti, ex-Cesena, numai că şi el are propuneri din Serie A şi va continua sigur în "Cizmă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  07 Iunie 2011, 11:53

Normal ca nu a fost impresionat de Costacurta, Becali vrea doar neghiobi romani, care sa-i poate face in toate felurile.

osamafzr
osamafzr  •  07 Iunie 2011, 09:01

e trist ca s-a ajuns intr-un moment in care mai toti fostii jucatori ai Stelei (Actualmente antrenori) refuza Steaua ...sa ajuns aici doar din cauza Mioriticului.

stelistu.batran
stelistu.batran  •  07 Iunie 2011, 08:54

Becali o sa antrenezi tu scaunele goale in Ghencea! si noaptea o sa faci buhuhu tot singurel la luna evident tot in Ghencea, esti singur, prooostutz, si izolat! Nimeni nu te mai vrea, patesti ca Mititelu, faceti pasul strengarului singurei prin stadion si amintiti-va ca ati avut pe mana miere si v-ati kct pe ea!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează