FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali n-a mai rezistat și i-a dat replica lui Rădoi: "E zero ca antrenor, de asta n-a reușit!"

Captură TV Digi 24
Captură TV Digi 24

Articol de GSP - Publicat joi, 28 decembrie 2017 15:24

Gigi Becali, patronul FCSB, i-a dat replica finului Mirel Rădoi, după ce fostul jucător și antrenor al roș-albaștrilor a criticat în mai multe rânduri situația de la formația stelistă.

"Mirel zice că nu îi pare rău că a fost la Steaua. Nu îi pare pentru că el nu a suferit deloc. E genul de om căruia nu îi pare rău de ce a făcut în viață. Eu ar trebui să fiu supărat. S-a dus în cap coeficientul Stelei în mandatul lui. Puteam să ratăm playoff-ul și am ratat Europa cu el.

Mirel e un om bun și are calitate. Din cauza iubirii de sine și de profesie, n-a reușit în profesie. Face păcate și dă vina pe nașul lui. Ca știință, Mirel e tobă de fotbal. La teorie e foarte bun și are inteligență. Dar la practică e zero pentru că n-a facut practică", a declarat Gigi Becali la ProTV.

"M-a surprins decizia de a renunța la Golofca, a fost destul de rapid luată. E un jucător interesant, mai ales pentru meciurile din cupele europene, în care cred că găsești mult mai multe spații, bune pentru viteza lui Golofca.

Eu nu am plecat numai din cauza rezultatelor pe care le-am avut. Am simţit că se implică la echipă, a venit în cantonament şi a încercat să intervină peste mine, iar asta m-a determinat să plec de la Steaua. Scandalurile văd că pornesc din interiorul clubului în ultima perioadă, ceea ce este foarte grav şi trist pentru un club ca Steaua" Mirel Rădoi

Citește și: Becali mai dă un jucător de la FCSB: "Dică mi-a zis că are prea mulți" » Anunță două condiții pentru revenirea lui Cristi Tănase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
chromophobia
chromophobia  •  05 Ianuarie 2018, 08:04

In primul rand,Becali e de vina pt acel parcurs din Europa cu Partizan si Rosenborg.L-a adus pe Radoi cand nu era cazul si FCSB n-avea jucatori deloc buni.Nu se poate compara cu ce are Dica acum.Becali cauta antrenori pe post de marionete.Nu o sa stea nici Dica...O sa ia CFR camp.sezonul asta si o sa plece

sandi
sandi  •  28 Decembrie 2017, 18:58

In gura :))

sandi
sandi  •  28 Decembrie 2017, 18:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează