FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali oferă primul nume care lucrează împotriva Stelei: "Face parte din forţele oculte" :S

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 09 octombrie 2012 15:41

Patronul Stelei se teme în continuare că echipa sa ar putea fi oprită din cursa pentru cîştigarea acestui campionat.

Mai mult, evenimentele din ultimele două săptămîni l-au determinat pe Gigi Becali să susţină că se lucrează împotriva Stelei în culise şi că adversarii apelează la orice mijloace.

"Vă dau un nume dintre cei care compun forţele oculte împotriva Stelei. E vorba despre Csaba Asztaloş, nebunul ăla de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. Vine acum şi spune că a fost rasism şi că ştie el că observatorul meciului Steaua - Copenhaga, scor 1-0, a scris că a fost rasism la final. Nici vorbă de aşa ceva, însă acest Asztaloş e comandat de unii care vor răul Stelei şi el lucrează în acest sens", a declarat Becali la Contraatac, pe GSP TV.

Gazeta Sporturilor a dezvăluit în ediţia tipărită de marţi că şeful CNCD a dezvăluit faptul că obsevatorul de joc de la Steaua - Copenhaga a notat in raport că la finalul jocului, jucătorii, antrenorii, oficialii şi spectatorii au scandat lozinci rasiste. Observator la acel joc a fost maghiarul Marton Esterhazy, fost atacant la Ferencvaroş şi Honved Budapesta, dar şi în echipa naţională a Ungariei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (82)
gabrix_
gabrix_  •  10 Octombrie 2012, 01:50

beeeheheeeeheheheee behehehe SARITI BA, CA IAR A SCAPAT DIN CAMASA DE FORTZA

hofer
hofer  •  10 Octombrie 2012, 01:34

Becali este foarte labil , acest individ va duce Romania intro situatie destul de delicata daca nu se ia masuri impotriva lui.

raul7g
raul7g  •  09 Octombrie 2012, 20:37

asta e tare !! chiar becali face parte din fortele oculte,adica din masonerie !! mai are putin si ne saluta cu ,,cornitele" !!

Vezi toate comentariile (82)
Comentează