FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali poate pierde o parte din avere! Are datorii de 3,4 milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2010 00:00

Gigi Becali, finanţatorul Stelei, are datorii de aproximativ 3,4 milioane de euro, suma reprezentînd impozitele neplătite în perioada 2004-2009, plus penalităţile de întîrziere.

 

Din cauza acestor datorii, Gigi Becali ar putea să rămînă fără o parte din avere, deoarece ANAF Ilfov a început procedura de executare silită.

„Toate achiziţiile mele se referă la un singur teren cumpărat în 1999 de la Fondul Proprietăţii de Stat (FPS), dezmembrat şi din care am vîndut cîteva parcele, pentru care deja ANAF s-a pronunţat pentru parte din vânzări că nu sunt purtătoare de TVA. Am solicitat un tratament fiscal egal pentru vînzările mele", arată Becali în cererea de chemare în judecată

Află mai multe informaţii despre acest subiect aici!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
doris2001
doris2001  •  09 Septembrie 2010, 15:27

UITE CUM SAR OFUSCATII, FANATICII A TOT CE E LEGAT DE CLUBUL STEAUA (IMPLICIT SI DE JIJI, CA DOAR N-O FI LA ALT CLUB DIN ROMANIA)! Nu mai sariti asa, ca Jiji e de-al vostru, asa cum a fost Ceausescu, generalii Armatei, V.Paunescu, Vadim Tudor, V.Hrebenciuc, majoritatea fosti si actuali politicieni, majoritatea cu ceva cerebel lipsa, majoritatea mafioti, dictatori, etc. Daca voi nu vedeti ca acest club e de trista amintire si nu merita respect, problema voastra! ASA CLUB, ASA SUPORTERI!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Septembrie 2010, 14:55

@doris2001- ia un pahar de apa baiatule, poate daca iti iei medicamentele la timp trece.... Iti recomand un ultim sondaj de opinie: Steaua e IUBITA de majoritatea romanilor cu un procent izbitor. Gata, hai, acum poti sa sari pe geam, nimeni nu o sa te opreasca. De abia astept sa te vad la stirile de la ora 5. Hai ca pentru tine o sa fac chiar efortul sa ma uit la ele.

dinnobolique
dinnobolique  •  09 Septembrie 2010, 14:39

Una e sa fi suporter al echipe de fotbal Steaua Bucuresti si alta e sa incepi sa-i iei apararea lui Gigi Becali! Incurci oalele, IQ-ul tau tocmai a retrogradat! Nu vedeti ca voi confundati clubul de fotbal Steau cu Gigi Becali? Aveti probleme mari la mansarda!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează