FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Becali, Porumboiu şi Walter se amuză pe schimburi de jucători: ”Dă-mi doi pe Cristea! Sau pe Wesley!”

Articol de - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 21:43

Becali i-a luat pe Mihai Costea şi pe Gabi Matei înainte de încheierea sezonului trecut şi a dat două milioane de euro pe ei, iar acum se distrează negociind schimburi fanteziste cu Adrian Porumboiu şi cu Florian Walter.

Patronul lui U Cluj a avut iniţiativa. Gigi a povestit ce afacere i-a fost propusă: "Eu îl vreau pe Adrian Cristea, că-mi place mie de el. Dar n-aş da mai mult de 300.000 de euro. La ce s-a gîndit Walter? Cică să-i dau la schimb pe Tătăruşanu şi pe Nicoliţă, plus un milion de euro! Ha-ha-ha! Vărul meu, Victor, mi-a transmis oferta asta, dar era mirat şi el: "Băi Gigi, ţi-o spun doar ca să rîzi!"".

Cum ideea şefului de la U nu s-a îndeplinit, a încercat Porumboiu. Vasluianul a oferit tot un fotbalist contra doi. Pe Wesley, brazilianul dorit de Steaua de un an. "Nea Adi voia şi el un milion de euro şi doi jucători. Mi i-a cerut pe Bănel şi pe Latovlevici! Păi ăştia doi fac vreo două milioane de euro! Deci cum să accept aşa ceva?!".

"Pentru Tătăruşanu deja am primit oferte de 2,5-3 milioane de euro, aş putea să-l vînd pe banii ăştia. Şi Walter mă credea în stare să i-l dau la schimb pentru Cristea!"
Gigi Becali, patron Steaua

Wesley e cel mai scump
Cotele jucătorilor implicaţi în tratativele Becali - Florian Walter - Porumboiu confirmă că stelistul s-ar păcăli acceptînd schimburile. Site-ul transfermarkt.de, specializat în transferuri de jucători, îl evaluează pe Wesley la 2,5 milioane de euro, cel mai mare preţ al unuia dintre cei cinci vehiculaţi de patroni. Iar Nicoliţă şi Latovlevici, monedele de schimb, valorează împreună 3,4 milioane de euro. În plus, cei trei stelişti implicaţi în discuţii sînt mai tineri şi decît Wesley, şi decît Cristea.

Cum sînt cotaţi jucătorii pe transfermarkt
Jucătorul Cota de piaţă
Wesley (30 de ani) 2,5 milioane de euro
Nicoliţă (26) 2,3
Tătăruşanu (25) 2,1
Ad. Cristea (27) 1,8
Latovlevici (25) 1,1

Acum un an se distra cu Dinamo
Nu e prima dată cînd Gigi face schimburi virtuale cu adversarii din campionat. Anul trecut, discuţiile se purtau cu Cristi Borcea. Dinamovistul i-a propus şi el o variantă pe care Becali n-a acceptat-o cu nici un chip: Zicu şi Adrian Cristea pentru Bogdan Stancu şi Tănase. Stelistul a calculat corect atunci, pentru că "Motanul" Stancu a plecat astă-iarnă la Galatasaray pe 6 milioane de euro, bani pe care i-a împărţit după aceea cu Giovanni, coproprietar al atacantului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
genessium
genessium  •  02 Iulie 2011, 22:38

Forza Rapid!

ligax
ligax  •  30 Iunie 2011, 17:29

Combinatii de "n" luate cate "k"...pana la urma nu iese nimic!

valut24
valut24  •  09 Iunie 2011, 12:28
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

cica il regreta pe carlos =)) ala a fost cel mai prost portar din istoria campionatului romanesc el si cu ala din new zeeland al lui dinamo mosley sau cum il chema

Vezi toate comentariile (7)
Comentează