FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali: "Renunţ la Kapetanos, merită să mai dau 180.000 de euro aiurea?" Procedează bine Steaua?

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2010 00:00

Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că despărţirea de Pantelis Kapetanos reprezintă o variantă pe care conducerea roş-albaştrilor o ia serios în calcul, avînd în vedere problemele medicale ale atacantului grec şi suma importantă pe care o cîştigă din contract.

Becali a dezvăluit la GSP TV că i-a propus lui Kapetanos rezilierea acordului cu Steaua, iar golgeterul grupării din Ghencea din sezonul trecut (15 goluri) va da răspunsul cel mai tîrziu la finalul lunii ianuarie.

Astfel, în eventualitatea în care Kapetanos devine liber de contract, mai multe grupări din Liga I ar putea fi tentate să-i ofere un angajament. Şi fostul tehnician al Stelei, Mihai Stoichiţă, în prezent la AEL Limassol s-a declarat interesat de serviciile grecului, mărturisind că va încerca să îl convingă o eventuală propunere din Cipru:

"Îmi place foarte mult Kapetanos! Dacă Steaua renunţă la el, poate repar eu greşeala. Aştept să fie ceva sigur, şi vorbim pe urmă".

Crezi că ar fi bine ca Steaua să renunţe la Kapetanos?

Kapetanos are un salariu de 30.000 de euro lunar şi el mai are contract 6 luni. Se merită să mai plătesc 180.000 de euro aiurea? Vom renunţa la el, nu se pune problema.
Gigi Becali, patron Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
sonokapo
sonokapo  •  12 Decembrie 2010, 11:42

aha,este bine

imperat0aia
imperat0aia  •  11 Decembrie 2010, 22:48

mai scapa una din tarc.

steaua.the.best
steaua.the.best  •  11 Decembrie 2010, 22:15

alpin pute...in loc sa se spele sta toata ziua ca mi*logu pe site'ul Stelei

Vezi toate comentariile (17)
Comentează