FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR 1-1

Becali s-a dezlănţuit la adresa arbitrului cu acuze extrem de grave: ”Balaj, un nenorocit plătit pentru blat!”

Cristi Balaj, înconjurat de fotbaliștii CFR-ului +1   FOTO
Cristi Balaj, înconjurat de fotbaliștii CFR-ului

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2011 01:34

Patronul Stelei susţine că băimăreanul ar fi luat sute de mii de euro de la CFR înaintea campionatului. Principalul argument e legat de faptul că nu l-a eliminat pe Mureşan mai devreme, deşi mijlocaşul ”naţionalei” făcuse minimum două faulturi de al doilea ”galben”

Steaua - CFR 1-1.

Steaua a făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale ei din ultima vreme, dar Gigi Becali a şi uitat de meci şi a lansat un tir la adresa arbitrului imediat după ce a părăsit tribuna oficială de la Naţional Arena. " Cristi Balaj e cel mai mare nenorocit, o hahaleră! O jigodie de om care a călcat în picioare spiritul românesc" au fost primele cuvinte dure pe care le-a aruncat Gigi.

El a argumentat acuzele: "Mureşan a luat repede un cartonaş, după care a făcut vreo patru faulturi dure pînă să fie eliminat. Am stat cu Dan Petrescu în lojă şi el tot zicea că Jorge Costa îl va schimba pe Mureşan, că riscă să fie eliminat. Cînd am văzut că portughezul îl mai ţine pe teren mi-am dat seama că e blat!".

Gabi Mureşan l-a faultat pe Brandan în minutul 36 şi ar fi meritat al doilea "galben". A urmat o lovitură pe care i-a aplicat-o lui Tănase, cu cotul, şi Dodel a terminat meciul cu un ochi umflat. Era minutul 65, Mureşan scăpase iar. Balaj l-a dat afară abia peste 20 de minute, dar decizia pe care a luat-o atunci a declanşat şi reacţii din partea lui CFR Cluj.

Mureşan i-a arătat şi pe teren arbitrului că a fost faultat înainte să-l lovească pe Bicfalvi, fără ca Balaj să fi sancţionat infracţiunea asupra mijlocaşului de la CFR. Cadu, căpitanul clujenilor, l-a acuzat şi el pe "central": "Poate sînt erori neintenţionate, însă ne simţim vînaţi! În loc să dea fault pentru noi, Balaj ne-a eliminat un jucător!".

"CFR e singurul club care are blaturi cu arbitri! DNA n-are ce să mai facă, ăştia dau banii cu două luni înaintea campionatului, 300.000 sau 500.000 de euro!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Nu-l voi ierta toată viaţa pe zdreanţa de Balaj! Ştiam că e inteligent şi fură cu talent, dar de data asta şi-a dat arama pe faţă, cînd a văzut că nu mai poate să fure cu talent"
Gigi Becali, patron Steaua

"O jigodie de om şi-a bătut joc de copiii Stelei şi i-a lăsat să-i călărească ungurii! E cel mai ipocrit şi mai nenorocit om pe care-l ştiu!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Ştiu că Becali m-a jignit. L-am mai dat în judecată şi a venit la mine rugîndu-se să-l iert. Voi decide în zilele următoare dacă-l mai dau în judecată"
Cristi Balaj, arbitru

"N-am revăzut fazele. E posibil să fi făcut şi greşeli, fiindcă meciul a fost foarte greu, cu faze la limită, pe care le-am interpretat cum am crezut eu. Mi-am propus, ca stil, să las jocul cît de liber posibil"
Cristi Balaj, arbitru

A jurat pe Biblie în vestiar!
Balaj a aflat declaraţiile lui Becali imediat după ce a fluierat finalul meciului şi a apelat la o metodă incredibilă ca să-şi probeze nevinovăţia! În vestiar, el a jurat pe Biblie că n-a luat niciodată bani de la CFR Cluj. Martorul jurămîntului a fost Marius Ianuli, "Mache", team-managerul Stelei şi rudă cu patronul. "Mache chiar mi-a recunoscut că el nu e de acord cu Gigi, că are altă părere", a povestit Balaj la GSP TV.

Îşi recunoaşte greşeala!
Balaj a admis că n-a sesizat duritatea loviturii pe care a recepţionat-o Tănase de la Mureşan, în minutul 65, cînd clujeanul avea deja un "galben": "Am dubii în privinţa fazei din care Tănase s-a ales cu ochiul umflat. L-am văzut cum arată abia după ce a revenit pe teren şi i-am cerut scuze, i-am recunoscut că n-am văzut din prima. Dar am dat mai tîrziu două «roşii», lui Mureşan şi lui Weldon!".

"Golul lui Mihai Costea a fost de generic. Sper ca suporterii să-l fi iertat şi pe el şi să fie 55.000 cu AEK Larnaca, să batem şi să sărbătorim calificarea cu un stadion plin!"
Raul Rusescu, atacant Steaua

"Balaj e printre cei mai buni arbitri pe care i-am văzut în România. Păcat că am ratat mult, Beto a apărat fantastic şi n-am cîştigat deşi am dominat clar"
Geraldo Alves, fundaş Steaua

"Mureşan a fost faultat înainte să ia al doilea «galben» şi Balaj n-a dat lovitură liberă pentru noi! Uneori ne simţim vînaţi, dar poate or fi greşeli neintenţionate"
Ricardo Cadu, fundaş CFR Cluj

"Eu n-am mai văzut-o pe CFR să nu treacă de centrul terenului, ca azi! Şi oamenii de la Cluj rîdeau de noi că sîntem slabi, înaintea meciului!"
Narcis Răducan, manager sportiv Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (473)
yocowner
yocowner  •  11 Decembrie 2011, 19:55

MORI !

doru_gaz
doru_gaz  •  11 Decembrie 2011, 14:38

Daca in locul d-nului Dragomir ar fi o persoana educata ,un om valoros care sa apartina acestui secol si nu celui precedent,sunt convins ca persoana care vorbeste acum in numele clubului Steaua nu ar avea ce sa caute in fotbal.Sub pretexul tirajului/ratingului respectivul este promovat pana la refuz,iar cei care ar trebui sa ia masuri contra acestui fenomen se fac ca nu vad (Mircea Badea e clientul preferat al CNA,credeti ca se compara prestatiile celor doi?!)Comisia de etica ce face?D-nule Tolontan, sunteti un justitiar consacrat,de ce nu aveti nici o atitudine?Nu aveti voie sau sunteti de acord cu "personajul"?

yakon
yakon  •  11 Decembrie 2011, 14:33

Pai vezi ca olandezii n-au dreptete si nu ne accepta-n Schengen?Cum ma ,marele europarlamentar Becali,ales de popor,fiica preiubitului, eba,prin bunavointa lui d-zeu si cu voia poporului mare parlamentar eoro.Olandezii-s prosti ,se amesteca -n treburile interne,cand popopul a ales viitorul tarii,a ales cu buna stiinta oameni clarvazatori,cu simt(al umorului).Ei,vedeti voi de ce iubesc eu Romania.

Vezi toate comentariile (473)
Comentează