FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, show în direct la TV: "Am luat doi de 10 la o inspecție! Parcă eu inventasem teorema" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 12:30

După ce a explicat de ce Florinel Coman face în acest moment 7 milioane de euro, Gigi Becali și-a încheiat intervenția telefonică la postul Pro X susținând că a fost un elev de nota 10 la matematică.

"Era o profesoară de matematică și îmi dădea 10 doar mie. Dădea probleme suplimentare pentru nota 10 și doar eu le făceam. Bine, nu aveam media 10, dar aveam note de 10. Eram olimpic la matematică.

La un moment dat a venit o inspecție și am primit două note de 10. Așa a zis inspectoarea. M-a scos profesoara la tablă și era o teoremă pe care am demonstrat-o. Parcă eu eram matematicianul care am inventat-o. Era o teoremă potrivit căreia, dacă două planuri paralele sunt tăiate de un al treilea plan, se formează două drepte paralele", a spus patronul FCSB

"Dacă ai inteligență și bun simț ești bun și la ortoepie. Am zis bine, nu? Înseamnă pronunția și articulația cuvintelor" Gigi Becali

VIDEO // Becali a mai încercat în trecut să-și arate "talentul" de matematician, când a explicat ce simplu se rezolvă o ecuație cu două necunoscute: 

 

Citește și: Becali a exasperat un jucător: "Nea Gigi, nu mă mai suna!" » Ce spune patronul FCSB despre Alibec: "De asta plânge"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  22 Noiembrie 2017, 13:36

:-)))) Olimpic la matematica??? Poate la faza pe banca si lua premiul II. Ma rog, ca sa fiu corect, e senzational ca tine minte teorema respectiva. E corect enuntul. Nu e deloc o chestie complicata, demonstratia are vreo 3 randuri (deci se impauneaza cu o chestie simpla), dar faptul ca o mai tine minte e ceva. Probabil ca a fost un moment unic in cariera lui de scolar performanta la acea inspectie, de aceea o tine minte. Ma indoiesc insa ca a primit un 10 pentru asa ceva. Omul e incredibil. Studiu de caz pentru efectul Dunning-Kruger.

ortega
ortega  •  22 Noiembrie 2017, 22:29
Postat de onduku pe 22 Noiembrie 2017, 21:10

Vezi ca Gigi a avut un neam si o judecatoare. Machidonii astia nu sunt prosti, spre deosebire de altii care mint.

Băi, eu nu ziceam de toți machidonii ... era vorba doar de îngrămăditul ăla din Pipera ...

onduku
onduku  •  22 Noiembrie 2017, 21:10
Postat de chim_jong_unu pe 22 Noiembrie 2017, 18:31

Când i-a arătat Vadim Tudor catalogul prostului ăstuia ... nici măcar n-a dat din colț în colț ... Era zdrobit , pur și simplu , îngăima niște bolboroseli ca atunci când era ascultat la școală ... Numai 3,4 și 5, pe-acolo , un 7 era premiu ...și ăla era la educație fizică ... Dacă nu era ciobanul de tac-su cu brânza , ăsta avea clase câte are trenul Ișalnița - Călărași ... Și s-a vrut președintele României ... *** *** ...

Vezi ca Gigi a avut un neam si o judecatoare. Machidonii astia nu sunt prosti, spre deosebire de altii care mint.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează