FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-1

UPDATE Becali și-a încălcat propriul embargo, la 30 de minute după meciul cu Sepsi: „Hai să fac o aroganță la miezul nopții!”

Gigi Becali, patronul FCSB +20   FOTO
Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 23:14 / Actualizat luni, 18 martie 2024 00:06

FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 2-1, în runda inaugurală din play-off-ul Superligii. Gigi Becali, finanțatorul liderului, a transmis că nu va mai ieși public până nu devine matematic campion. S-a răzgândit la 30 de minute distanță!

FCSB s-a distanțat la 7 puncte în fruntea Superligii și e tot mai aproape de titlul de campioană. Gigi Becali a transmis inițial că nu oferă declarații, dar a intrat în direct la 30 de minute distanță.

Scandal în parcare, la FCSB - Sepsi » Îl acuză direct pe Gigi Becali: „A trecut la următorul nivel, cenzura”
FCSB - Sepsi
Scandal în parcare, la FCSB - Sepsi » Îl acuză direct pe Gigi Becali: „A trecut la următorul nivel, cenzura”

Gigi Becali, după FCSB - Sepsi

„Gigi Becali ne-a spus că se ține de cuvânt în post. Textual, ne-a transmis: «Măi tată, nu mai vorbesc până nu ieșim campioni!». A fost reacția lui”, a transmis Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii „Fanatik Superliga”, de la Prima Sport 1.

Postul Paștelui în anul 2024 începe pe 18 martie și ține până pe data de 4 mai.

Gigi Becali s-a răzgândit la doar 30 de minute distanță, când a intrat în direct la TV!

„Nu poți zice nimic de Octavian. Vine Radaslavescu peste două săptămâni și veți vedea voi. Hai să fac o aroganță la miezul nopții, că tot n-a început Postul. Vă dați seama că am terminat play-off-ul cu 9 puncte avans, iar acum avem 7 puncte? Să îl împarți pe 9 la 2 și să îți iasă 7?! Ce anomalie!”, a spus Gigi Becali râzând, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

...despre înlocuirea lui Băluță: „Dacă nu i-a plăcut antrenorului de el... trebuia să îl întrebați pe antrenor. Vă dau răspunsul! Uitați-vă la tabelă. Dacă a ieșit și am rămas cu 3 puncte în buzunar, înseamnă că schimbare a fost făcută bine”.

...despre schimbarea lui Dawa: „Trebuia să fie schimbat, făcea greșeală după greșeală. El e cu Ramadanul și probabil nu avea putere, forță. Cum adică să dai pase greșite? Am zis că o fi stresat de greșelile pe care le-a făcut și mai face una-două”.

Rotaru e pe locul 2, dacă îl are pe Maldonado. Principala contracandidată la titlu în acest moment, nu vreau să supăr sau să subestimez pe nimeni. În gândirea mea cred că CFR și Craiova sunt cele mai valoroase, în ordinea asta. Dar eu nu mă mai tem acum! Eu m-am bucurat că a câștigat Craiova. CFR e o echipă mai solidă.
- Gigi Becali, finanțator FCSB

VIDEO.  Scandal în parcare, la FCSB - Sepsi » Îl acuză direct pe Gigi Becali: „A trecut la următorul nivel, cenzura”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

A revenit pe gazon după 175 de zile: „Le mulțumesc celor de la FCSB!”
Hermannstadt - Dinamo 3-0
A revenit pe gazon după 175 de zile: „Le mulțumesc celor de la FCSB!”
Ce s-a întâmplat în fața galeriei, imediat după Hermannstadt - Dinamo » Doi fotbaliști au ieșit în evidență
Hermannstadt - Dinamo
Ce s-a întâmplat în fața galeriei, imediat după Hermannstadt - Dinamo » Doi fotbaliști au ieșit în evidență

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
Adrian2500
Adrian2500  •  18 Martie 2024, 14:19

Bai băieți voi nu înțelegeți nici acum ca din 2014 încoace fotbalul nostru e dirijat politic? Atunci in 2014 cand i-au speriat pe cei care investeau în fotbalul românesc ( fie ei si bani negri), arestand bună parte din ei, iar federația a încăput pe mâna unor politruci!? Nu mai ca acei investitori se pricepeau la fotbal, aduceau jucatori straini de valoare, iar echipele romanesti jucau fotbal in Liga Campionilot si Cupa UEFA. Chiar si Slobozia a facut 10 puncte in grupa de Liga Campionilor!!! Apoi, o bună parte din cluburi au intrat sub tutela primăriilor. Sau altele s-au desfiintat atunci: Petrolul, Vasluiul, Galatiul, Slobozia... Pana si Eftimie de la Botoșani a inteles ca ori intra in politica, ori adio FC Botoșani. Dar a inteles cam tarziu. Cat despre FCSB, e clar ca e unde verde de la premierul Ciolacu, ca indiferent ce joaca, trebuie ca FCSB sa ia campionatul. Nu el e mare fan FCSB, CEL CARE SI-A TRIMIS CORPUL DE CONTROL in Ghencea sa le arate pisica??? Voi nu vedeti cum sunt sicanate continuu si Rapid si CFR? Si mai ales cum sunt arbitrare??? Nu Becali a zis prin iarna ca se teme doar de U Craiova? Alta echipa promovata si sustinuta politic? Oare de ce se teme de U Craiova? Pentru ca stie ca isi astepta randul si U Craiova. Anul asta nu, dar am curaj sa pun pariu ca la anul U Craiova va fi campioana României. Tot fotbalul românesc e o cacialma si o mare vrajă!!!

francescoli1974
francescoli1974  •  18 Martie 2024, 13:08

Un om mai trufaș și oportunist ca ăsta mai rar dar să nu aibă soarta finului care s-a pregătit degeaba de Liga Campionilor că nu a ajuns niciodată.

francescoli1974
francescoli1974  •  18 Martie 2024, 13:08

Un om mai trufaș și oportunist ca ăsta mai rar dar să nu aibă soarta finului care s-a pregătit degeaba de Liga Campionilor că nu a ajuns niciodată.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează