FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, LUNI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Becali şi Copos se înjură pentru bani!

Articol de , - Publicat marti, 02 noiembrie 2010 00:00

Becali anunţă că nu merge în Giuleşti şi-l bălăcăreşte pe Copos, căruia îi reproşează că nu şi-a plătit nişte datorii către el.

Luni va fi primul derby Rapid- Steaua fără Becali în tribună, în ultimii şapte ani, de cînd Gigi e patron în Ghencea. Aşa susţine finanţatorul roş-albaştrilor: "Ce să caut în Giuleşti? Să mă duc să stau lîngă Copos, ultimul om? Ăla e cel mai mare nenorocit, ultima mizerie şi ultima speţă!". De ce a izbucnit aşa?

El şi şeful Rapidului au ajuns în război din cauza banilor. Copos l-a dat în judecată, reclamînd neplata a 75.000 de euro şi a cîştigat procesul. Suma provenea de la Revelionul 2009, pe care Becali şi cîteva zeci de prieteni de-ai lui l-au petrecut la hotelul din Poiana Braşov al fostului vicepremier. Gigi a plecat atunci fără să achite serviciile. A considerat că nu era nevoie s-o facă, deoarece rapidistul ar fi avut datorii mai vechi către el.

După ce a fost obligat de instanţă să plătească, Gigi s-a enervat şi a povestit că i-ar fi dat lui Copos cîteva sute de mii de euro, în ultimii ani: "Nu venea el personal, dar trimitea apropiaţi de-ai lui. Şi cînd îi ceream banii, îmi spunea: «Nu mi i-ai dat mie, cere-i lui X, lui Y!» Dar p-ăia el mi i-a trimis la birou, le dădeam bani în contul lui!".

"Copos n-a înregistrat banii pe care i-a primit de la mine, nici pe cei pe care i-am plătit pe jucători, el face afaceri «la negru»!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Tocmai am aflat că o societate din grupul Ana a cîştigat un proces cu Becali şi că Gigi e obligat să plătească, dar nici nu ştiu suma. Asta e, regulile economiei de piaţă trebuie respectate!"
George Copos, patron Rapid

"Nu pot să mă cobor la nivelul unui om needucat, precum Gigi Becali. Doar îi transmit că Giuleştiul e casa rapidiştilor, nu a mea. Deci luni n-ar veni la mine acasă"
George Copos, patron Rapid

"Bine că am picat cu Rapid"
Managerul sportiv al Stelei, Narcis Răducanu, a spus ieri că e mulţumit de tragerea la sorţi a "sferturilor" Cupei. "După ce am păţit la Bistriţa, aceste două meciuri cu Rapid vin foarte bine pentru a ne putea salva în faţa fanilor. Vreau o împărţeală corectă cu Rapid, în primul meci să-i batem noi, iar în cel de-al doilea să facem egal şi să ne calificăm la penalty-uri", a spus Narcis. Steaua n-a mai cîştigat Cupa României de 11 ani.

Szekely în locul lui Bănel
Lăcătuş are deja un jucător indisponibil pentru derby-ul cu Rapid, de luni, din campionat. Nicoliţă a încasat al 4-lea avertisment stagional şi va fi suspendat. În locul lui, Fiara îl va folosi pe Szekely, pe care l-a şi utilizat ca mijlocaş dreapta în ultimele 30 de minute la Bistriţa.

"Problema e la jucători"
Preşedintele Stelei îi arată cu degetul pe fotbalişti pentru situaţia proastă în care e echipa. "Au banii la zi, s-au făcut eforturi în acest sens, le-au intrat pe card toţi banii săptămîna trecută, deci problema e la ei, nu la noi, conducătorii", a explicat Duckadam.

Fără 7 jucători cu Utrecht
Lăcătuş se confruntă cu probleme de efectiv pentru meciul de joi seară, cu Utrecht. Pe lîngă cei 5 fotbalişti aduşi de la Urziceni şi care nu au drept de joc în Europa League, Galamaz, Brandan, Marinescu, Onofraş şi Bilaşco, "Fiara" nu-i va putea folosi nici pe Kapetanos (suspendat) şi Emeghara (încă nerefăcut). Echipa probabilă: Tătăruşanu - Bonfim, Gardoş, Galamaz, Latovlevici - Ricardo, Apostol - Nicoliţă, Stancu, Tănase - Surdu.

- Doar astăzi, abonaţii mai pot cumpăra bilete la meciul cu Utrecht cu 25 la sută reducere. Preţurile întregi la tichete: 30 de lei la peluze, 50 de lei la tribuna a II-a, 60 de lei la tribuna I şi 100 de lei la "zero".
- Helmut Duckadam a declarat ieri: "Dacă vom juca în continuare aşa cum am făcut-o la Bistriţa, n-avem nici 0,1 la sută şanse la titlu".
- Utrecht va ajunge la Bucureşti mîine la prînz şi se va antrena în Ghencea de la ora 19:30. Neşu e anunţat, ca şi în tur, ca titular.
- Emeghara va efectua astăzi un nou control, medical, iar dacă RMN-ul va demonstra că s-a recuperat bine după ruptura musculară, va intra la antrenamente alături de colegi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
silviudragu
silviudragu  •  02 Noiembrie 2010, 10:34

Niciun antrenor nu observa ca Nicolita nu este fotbalist! Incredibil!!! Ce cauta asta in echipa de start a Stelei?

euflo
euflo  •  02 Noiembrie 2010, 09:49

f tare gsp-ul, galamaz e si supendat si titular =))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  02 Noiembrie 2010, 09:38

In poza din articol sunt expusi 3 minoritari care fac "cinste" tarii lor. De la stanga la dreapta: un albanez, un tatar (travestit in dobrogean-moldovean) si un romulan. Din pacate, in orice lume civilizata toti 3 ar fi dupa gratii in aceste clipe. Culmea, toti 3 pentru aceleasi fapte: furt si coruptie. Desigur, in Romania sunt respectati, adulati...si chiar votati de multimea de bovine. Unii in Parlamentul European altii presedinti de tara.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează