FOTBAL  »  Superliga  »  STELISTI.RO

Becali: "Vom face transferuri ca să fim siguri de titlu" ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2010 00:00

Finanţatorul Stelei spune că în Ghencea vor mai sosi jucători în această pauză de iarnă şi explică de ce nu va ajunge Dayro Moreno la Once Caldas.

"Cu siguranţă că vor mai veni jucători. Nu ştiu exact câţi, dar vor veni sigur. Ne batem la titlu şi cu lotul actual, dar asta nu înseamnă că nu mai transferăm pe nimeni. Cu noi achiziţii o să fim siguri că vom termina sezonul pe primul loc", a declarat Gigi Becali la televiziunea sportro.

"Eu nu am vrut să vorbesc cu Dayro, l-am trimis la Iancu, nu ştiu nimic în plus. Bineînţeles că pot să îl suspend, nu e bine, dar nu am ce face. Once Caldas vrea să ne dea bani din bilete vândute", a adăugat patronul Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
 •  23 Ianuarie 2010, 23:02

voi astia care-l faceti cioban pe gigi voi ce ati facut pt steaua?a-ti injurat la fiecare meci pe toti,pe gigi,pe stoichita,jucatorii,asta e meritul vostru...deci..care e ciobanu?

 •  23 Ianuarie 2010, 20:39
Postat de pe 23 Ianuarie 2010, 19:41

Nici o zi fara berbecul albanez!Felicitari gsp.

hai nea gigi aratane ca poti ,nu te da doar mare adu ceva bun, fac ceva pt.steaua.

 •  23 Ianuarie 2010, 19:41

Nici o zi fara berbecul albanez!Felicitari gsp.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează