FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL 0-1

Benzar a răbufnit: "Dacă batem, e blat. Dacă pierdem, e blat"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 23:12

Romario Benzar, căpitanul Viitorului, a vorbit despre victoria obținută de echipa sa pe terenul lui CSU Craiova, 1-0, succes ce o aduce pe Viitorul la doar 90 de minute de câștigarea titlului. 

"A fost un meci greu, Craiova a avut o echipă bună, dar noi am câștigat și am luat o opțiune serioasă pentru titu. Adversarii au avut multe ocazii, dar important e că am câștigat. De asta ne vom aminti în cazul în care luăm titlul, nu că am avut o partidă mai slabă. 

Dacă batem, e blat. Dacă pierdem, e blat. Și dacă am învinge o echipă de Liga a treia, tot ar fi blat. Ce să mai facem?!

Pentru mulți dintre noi, e pentru prima oară când luptăm cu șanse reale la campionat. Trebuie să trecem peste această presiune și să ne concentrăm pe ultima etapă. Am muncit degeaba până acum dacă nu reușim să ne impunem. Trebuie să fim liniștiți și să intrăm fără presiune", a mărturisit Benzar.

Fundașul naționalei a dezvăluit că, pe fondul suprasolicitării din acest sezon, suferă din punct de vedere fizic. 

"De vreo două meciuri mă simt rău fizic, dar trag de mine, trebuie să lupt să-mi ajut echipa.

Voi lupta și în meciul cu CFR. Acum depinde doar de noi, suntem la mâna noastră, stadionul va fi plin în meciul din ultima etapă, avem toate atuurile pentru a câștiga titul", a spus Romario Benzar, la TV Dolce Sport. 

Viitorul s-a impus pe terenul lui CSU Craiova și e la o singură victorie de titlu (DETALII despre meci, AICI)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
147687542408495
Viorel Stelistul  •  08 Mai 2017, 12:35

Benzar ciocul mic si atentie la lectiile tactice ale regelui! Lectia tactica revolutionara, predata cu mult sarg de marele strateg Hagi la Viitorul, este bazata pe trei concepte de baza: 1. Echipa adversa se da la o parte (vezi mizeria de meciuri cu Astra si Craiova) 2. Fluierasul ajuta cat poate (doua penaltyuri neacordate in meciul cu Steaua) si 3. Simulari si trageri de timp cat cuprinde, la nevoie. Asta da echipa tanara, crescuta cu o mentalitate de invingator. Hagi se compromite castigand astfel, dar era prea mare ambitia lui de a dovedi ca este si un bun antrenor, ca sa se mai gandeasca la imagine, prestigiu si alte considerente de acest tip. Campioni au fost si altii, in astfel de conjuncturi favorabile, precum Urziceni si Galati si apoi s-a ales praful!

ray51
ray51  •  08 Mai 2017, 08:26
Postat de balauru48 pe 08 Mai 2017, 00:22

Va anunt oficial ca daca fcsb nu castiga maine, Dinamo este campioana! 100%!

Te anunt oficial clasamentul final: 1. Viitorul 2. Dinamo 3. FC FCSB

chris_bu67
chris_bu67  •  08 Mai 2017, 08:22

Benzare sunteți pe blat de când sunteți în liga1 Covalact,prea ca la țară,așa că mucles!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează