FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bergodi: "Cei de la Dinamo puteau să-mi dea măcar un telefon să-mi spună de Andone" :X

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2010 00:00

Fostul antrenor al Stelei, Cristiano Bergodi, dezvăluie cum au decurs negocierile cu oficialii lui Dinamo şi nu exclude chiar o revenire în Ghencea în cazul unei oferte din partea lui Gigi Becali.

"Ca antrenor profesionist, mă duc unde sînt cerut. Am mers la negocieri, am văzut ce mi-a oferit Dinamo, le-am spus ce vreau ei, apoi s-au înţeles cu Andone. Am vorbit cu domnii Badea şi Borcea, puteau să-mi dea un telefon să-mi spună că au ales altă variantă.

Nu era nici o problemă, era alegerea lor, ar fi fost frumos să discute cu mine şi să-mi spună ce opţiune au. Nu mă mai miră nimic! Steaua? Un nume mare, sînt ceva probleme acolo, dar e o echipă cu o istorie extraordinară. Niciodată să nu spui niciodată", a spus Bergodi la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  27 Mai 2010, 20:59

Sa nu-ti faci probleme D-le Bergodi ! A Dinamo este ca la Dinamo . Nu au obraz ! Sunt niste imbecili in frunte cu Badea,Dinu si Borcea.

 •  27 Mai 2010, 20:15

Mititelu Bergodi al Craiova, ce mai stai nu ai antrenor mai bun iti zic eu, ii place sa lucreze cu tineri si tu ai echipa tinara. Numai bine sper sa il aduci pe Mogosanu inapoi

 •  27 Mai 2010, 17:49

anno1777 - cea mai moderna metoda de a lua sclavi, EVITATI PORCARIA ASTA DE JOC ! Niste excroci care vor sa fure conturi de mail

Vezi toate comentariile (5)
Comentează