FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

Bergodi: "Mititelu mi-a zis c[ n-are bani, la fel şi Neculaie. Copos m-a tot sunat, la fel şi Dinamo"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iulie 2010 00:00

Tehnicianul Modenei, Cristiano Bergodi, dezvăluie motivele din cauza cărora nu a mai ajuns la un acord cu nici un club din România în ciuda ofertelor pe care le-a avut în pauza competiţională.

"Am vorbit cu Mititelu, dar mi-a spus că n-are bani, Braşovul mi-a zis la fel, Copos m-a tot sunat, dar Dinu "Vamă" l-a adus pe Şumudică, Dinamo m-a căutat şi l-a instalat pe Andone. Văd că atmosfera din fotbalul românesc se degradează pe zi ce trece. Materazzi a stat doar trei zile la Braşov", a spus Bergodi pentru EVZ.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
star01
star01  •  19 Iulie 2010, 13:14

daca mai astepta vre 50 ani,isi lua carnacioru milionu' de la jiji pt Dorel Stoica....sii asa avea si "falitul" bani si"un mare antrenor"...mic caracter!

lion21
lion21  •  19 Iulie 2010, 12:20

A ajuns si el acum la Modena si a inceput sa vorbeasca . Sa veden cine te mai ia in romania . Dupa 3 etape sa il vezi pe asta cum vine prin Romania si zice ca n-are echipa .

petel
petel  •  19 Iulie 2010, 11:53

Uite unde era marele antrenor... lol

Vezi toate comentariile (3)
Comentează