FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

S-au înțeles! Prelungește: „Normal că o să fixăm un obiectiv”

Bernd Storck/ foto Bogdan Bălaș
Bernd Storck/ foto Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 19:19 / Actualizat marti, 12 martie 2024 19:58

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a bătut palma cu neamțul Bernd Storck pentru prelungirea contractului scadent în vară.

Cu Bernd Storck pe bancă din decembrie 2023, Sepsi s-a redresat după declinul înregistrat toamna trecută și a prins play-off-ul. Astfel că patronul Laszlo Dioszegi l-a abordat pe tehnicianul german pentru prelungirea colaborării. Deznodământul negocierilor? Pozitiv.

Ce lovitură i-a dat Rapid lui Becali! » Mutare decisivă în lupta la titlu?
FCSB vs. Rapid
Ce lovitură i-a dat Rapid lui Becali! » Mutare decisivă în lupta la titlu?

Laszlo Dioszegi despre Bernd Storck: „Ne simțim bine cu el”

„Vrem să-i prelungim. Chiar astăzi ne-am înțeles. Vom prelungi pe un an, la antrenori degeaba vorbim de centenarii și așa mai departe. Normal că o să fixăm un obiectiv și dacă se simte bine la Sfântu Gheorghe, și noi ne simțim bine cu el.

Atunci, automat prelungim cu încă un an. Nu are niciun rost să scriem contracte de cinci ani cu antrenorii, fiindcă știm cum e în fotbal”, a anunțat Dioszegi pentru fanatik.

Bernd Storck are o medie a punctelor de 1,71

Storck a stat pe banca lui Sepsi în 14 meciuri, până cum, și are o medie a punctelor de 1,71. Calificarea în play-off a bifat-o abia în ultima etapă a sezonului regulat, după victoria cu 2-1 de la Ploiești, în fața Petrolului.

Covăsnenii debutează în această fază a campionatului contra lui FCSB, iar înaintea partidei, Dioszegi a anunțat că jucătorii lui au încasat câte 5.000 de euro pentru îndeplinirea obiectivului. Acesta a spus și cu ce sume îi va motiva în play-off.

Astfel, Cosmin Matei, Denis Ciobotariu, Andres Dumitrescu și coechipierii lor vor încasa câte 900 de euro la victorie, iar în cazul meciurilor cu primele 3 clasate, prima va fi dublă.

Fotbaliștii lui Sepsi vor încasa 1.800 de euro în cazul unei victorii cu FCSB

„Prima? 5.000 de euro pe jucător este prima pentru intrarea în play-off. Pentru locul trei este o altă primă, de la 3.000 până la 8.000 de euro. Fiecare meci câștigat e 900 de euro. Cu cei trei granzi au prime duble băieții. Trebuie să o prindem pe FCSB cum am prins-o acum o lună de zile. Ei joacă acasă și sunt favoriți.

Chiar dacă au pierdut cu 0-4 (n.r. - cu Rapid), sunt în formă. Noi trebuie să mergem să jucăm fotbal și să nu ne speriem. După Conference League, jucătorii au crezut că nu mai avem de ce să jucăm fotbal. Dacă nu luăm locul 3 sau 4, nu avem nicio șansă să ajungem în Europa. Mâine mă duc la antrenament și voi discuta cu jucătorii”, a spus Laszlo Dioszegi în emisiunea Liga Digi Sport.

VIDEO. GSP LIVE » Raul Rusescu a alcătuit primul 11 cu care el crede că ar trebui să atace FCSB play-off-ul

Mai puteți citi:

Gică Hagi rămâne fără un om de bază la Farul: „Cred că nici jucătorul nu mai vrea!”

Hermannstadt vine cu precizări legate de prețurile biletelor: „Asta este politica” » Fanii lui Dinamo, ironici: „Au considerat că le-ar fi bun un ajutor pentru plata licenței”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează