FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, LUNI, 19:30, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Beton din Franţa! » "Cîinii" şi-au întărit defensiva, după ce primele transferuri n-au impresionat

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 01 august 2013 22:28

Dinamo şi-a întărit zona centrală a defensivei cu Steven Thicot, un "cocoş" de 26 de ani, care anul trecut a evoluat în liga a doua portugheză


Srgian Luchin e indisponibil pentru încă trei săptămîni din cauza unei accidentări, iar Alexandre Durimel şi Antonio Asanovici au avut evoluţii nesatisfăcătoare. Elemente ce i-au determinat pe şefii lui Dinamo să-l aducă pe Steven Thicot, informaţie oferită în exclusivitate de GSP.ro. Stoperul francez de 26 de ani a evoluat sezonul precedent în liga a doua din Portugalia, pentru Naval, formaţie ce a terminat pe poziţia a 18-a din 22 de echipe!

Francezul e transferul verii pentru dinamovişti, conform CV-ului său! În campionatul trecut, Thicot a jucat în 42 de partide pentru Naval, în toate fiind integralist şi reuşind să marcheze de trei ori. El a ajuns aseară în cantonamentul de la Săftica şi a efectuat primul antrenament sub comanda lui Mulţescu, apoi a semnat un contract pe trei sezoane.

Thicot a mai fost în România în urmă cu un an şi jumătate, cînd a dat probe la Petrolul, însă cele două părţi nu au ajuns la un acord.

6.000 de euro e salariul lunar pe care îl va avea Steven Thicot în Ştefan cel Mare

300.000 de euro e cota de piaţă a lui Thicot, conform transfermarkt.de

Încă trei pe ţeavă
Dinamo mai tratează cu încă trei fotbalişti. Negocierile cu Constantin Grecu continuă, iar roş-albii sînt încrezători că îl vor convinge pe fundaşul stînga să semneze un contract pe trei sezoane. Pentru postul de atacant, Mulţescu are doi fotbalişti pe listă: macedoneanul Jovan Kostovski, 26 de ani, de la Vardar Skopje, şi camerunezul Justin Mengolo, 20 de ani, de la Etoile du Sahel, din Tunisia. Surse apropiate grupării "cîinilor" susţin că Mengolo va ajunge la antrenamentele lui Dinamo săptămîna viitoare.


Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (34)
freddy79
freddy79  •  02 August 2013, 19:43
Postat de ave_biancorossi pe 02 August 2013, 15:33

..)) ok, scz pentru injuratura. poate oi fi dinamovist. dar nu mai fi asa radical. nu ajuta la nimic. uite vezi, eu recunosc : am fost cam radical cu tine..))

Cel mai trist e ca suntem slabi. Avem cativa pusti de perspectiva: Matei, Rotariu, Balint si poate Lazar. Cu Vasluiul marele nostru noroc a fost "Iliesta", care este unul dintre cei mai slabi antrenori ai ligii 1 ever. Poate Hagi si Pedrazini sa-l poata concura. Daca era Hizo la moldoveni aveam o seara mult mai trista, si sa nu uitam ca si asa am descis scorul norocos....

freddy79
freddy79  •  02 August 2013, 19:27
Postat de daveroirl pe 02 August 2013, 10:37

o las pe aia care te-a fatat!

N-ai inteles! Nu era optional, am ordonat sa ne bei apa de la clisma, aia faci!!! Fara comentarii, fofilari, etc. Poti sa-ti iei medical dupa ca nu avem nimic impotriva!!!

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  02 August 2013, 15:33
Postat de freddy79 pe 02 August 2013, 10:04

@ave_biancorossi Bine mah, esti un mare istet, m-ai deconspirat! Sunt ce suporter vrei tu: stelist, rapidist. cfrist,etc! Si ai dreptate, n-am dreptate, Dinamo are cea mai tare campanie de achizitii din campionat, luam titlul la 10 boabe distanta....

..)) ok, scz pentru injuratura. poate oi fi dinamovist. dar nu mai fi asa radical. nu ajuta la nimic. uite vezi, eu recunosc : am fost cam radical cu tine..))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează