FOTBAL  »  Superliga  »  OTELUL GALATI

Bilete scumpe pentru meciurile cu CFR şi Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 25 septembrie 2008 00:00

Marius Stan i-a sfătuit  pe suporterii gălăţeni să-şi cumpere abonamente pentru meciurile rămase de disputat pe teren propriu, altfel vor plăti mai mult decât dublu pentru a intra în stadion. "Încă mai sunt abonamente de vânzare, costă doar 50 lei, îi avertizăm pe suporterii noştri să le cumpere pentru că altfel, numai pentru a veni la următoarele două partide de pe teren propriu, vor plăti dublu. Am decis ca la meciurile cu participantele în Liga Campionilor, cel cu CFR Cluj din etapa a 10-a şi cel cu Steaua din etapa a 11-a, preţul unui bilet să fie de 50 ron", a precizat directorul general al grupării gălăţene.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  27 Septembrie 2008, 23:54

Sa-ti fie rusine Marius Stan, ti-ai mobilat vila cu mobilier de la Mobexpert Galati cu factura pe FC Otelul!

 •  27 Septembrie 2008, 23:06

nu e prea stralucita masura aleasa ...stadionul va fi gol!!vor veni mai multi de la steaua de la bucuresti , decat galateni :)) 25-30 ron pe bilet ar fi fost un pret corect!

 •  26 Septembrie 2008, 12:52

O masura buna... este jenant ca pe un stadion in care joaca echipa orasului... sa vina toate oile lui becali in tribune... Forta Otelul!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează