FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bilinski a semnat un contract pe doi ani şi jumătate: ”Vreau s-o fac pe Dinamo campioană!”

Sezonul trecut, Bilinski a reușit și 7 pase decisive pentru Jalghiris, campioana țării baltice
Sezonul trecut, Bilinski a reușit și 7 pase decisive pentru Jalghiris, campioana țării baltice

Articol de - Publicat sambata, 04 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 ianuarie 2014 09:33

Bilinski, pentru care ”cîinii” au investit 530.000 de euro, vrea să arate şi în Liga 1 de ce a fost o fabrică de goluri în Lituania.

Kamil Bilinski a semnat, ieri la prînz, cu Dinamo după ce a efectuat un set de analize medicale, aşa cum a informat GSP.ro încă de joi dimineaţă.

Atacantul de 25 de ani este primul transfer al roş-albilor din 2014, totul petrecîndu-se rapid. A sosit joi seară la Bucureşti, ieri a fost supus unei vizite medicale, şefii lui Dinamo şi-au dat acordul să plătească 530.000 de euro pentru a-l aduce pe vîrful ce-a marcat 24 de goluri în ultima ediţie pentru Jalghiris, campioana Lituaniei.

Iar Bilinski a semnat de urgenţă cu bucureştenii, pe doi ani şi jumătate, cu posibilitatea de a prelungi dacă părţile vor fi mulţumite reciproc de colaborare.

Are mînă bună
A fost o vizită-fulger pentru al doilea puncher al Lituaniei în ultimul sezon - Dinamo îl vrea şi pe golgeterul Valskis, cu care se negociază în week-end! -, Bilinski urmînd să se întoarcă în Polonia, pentru ca pe 9 ianuarie să fie la reunirea bucureştenilor.

Kamil a declarat ieri pentru GSP.ro: "Sînt fericit, este un pas important pentru cariera mea, o experienţă din care sper să cîştigăm şi eu, şi Dinamo. Mi-aş dori enorm ca, prin golurile mele, s-o fac pe Dinamo campioană. Am cîştigat titlul în Polonia, cu Slask, apoi în Lituania, cu Jalghiris, sper să continuu pe aceeaşi linie în România. Am avut o constanţă pozitivă în ultimii ani, vreau să le arăt fanilor românilor şi celor ce m-au adus că a meritat efortul".

"Sperăm să fie un concurent puternic pentru Ţucudean, dar, mai mult, dorim să facă un cuplu perfect cu George. Să fie o ploaie de goluri pentru Dinamo!" (Cristian Bobar, director sportiv Dinamo)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
luc11
luc11  •  04 Ianuarie 2014, 18:28

e bine daca l-ar lua si pe valskis, mi se pare mai valoros...oricum fata de atacantii anteriori, cred ca va fi o schimbare, dar ar trebui sa aduca si niste fundasi buni

schafe
schafe  •  04 Ianuarie 2014, 18:18
Postat de benise pe 04 Ianuarie 2014, 12:37

Acest Tilica polonez care a jucat pe nu stiu unde,vrea sa o faca pe Dinamo campioana!?Deci vine un Neica Nimeni si trateaza fotbalul romanesc de sus!?Astia de la Dinamo, prezinta pe acest Tilica ca pe o mare vedeta.INCREDIBIL!!!Sa platesti 5000000 pe acest jucator fara viitor ,mai bine platesti 300000 pe Tarnoveanu care poate sa aiba un viitor in fotbal.

Bea niste apa, o sa te sufoci de la atatea semne de exclamare si majuscule. Si ramane Nikolici , Tatu, Kape si Cristea printul fara fani.

bamse1901
bamse1901  •  04 Ianuarie 2014, 16:09

vom vedea ce poti si lasa vorbaraia

Vezi toate comentariile (19)
Comentează