FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Bizonul” forțează plecarea » Gnohere a refuzat un megasalariu: speră la un transfer în străinătate

Gnohere a marcat de 4 ori și a oferit două assist-uri în acest start de sezon, în 7 meciuri
Gnohere a marcat de 4 ori și a oferit două assist-uri în acest start de sezon, în 7 meciuri

Articol de - Publicat miercuri, 31 august 2016 00:00

Gnohere n-a acceptat 20.000 de euro pe lună, salariu și bonusuri, și a refuzat prelungirea contractului, sperând într-un transfer extern astăzi. Profită Mevlja și Palici?

Dinamo a negociat intens în ultimele săptămâni prelungirea acordului cu Harlem Gnohere, doar că atacantul de 28 de ani a refuzat toate propunerile clubului.

"Forțează plecarea, cât mai devreme. Poate chiar miercuri, când e ultima zi de transferuri, au sosit ceva oferte la echipă pentru el", au declarat surse apropiate clubului.

"Bizonul" are oferte din țările arabe și din China, dar mai nou un club din liga secundă franceză s-a arătat interesat de el, astfel că jucătorul are motive să forțeze plecarea.

"Noi i-am oferit cea mai consistentă propunere financiară din ultimii ani de la Dinamo. Cu tot cu bonusuri ajungea la un salariu de 20.000 de lună. Atât poate clubul să plătească acum. Câți fotbaliști în România sunt plătiți cu această sumă?!", au explicat oficialii grupării.

Afară ar lua 30.000 de euro pe lună

Ofertele primite la club pentru Gnohere sunt sub un milion de euro. Doar că atacantului i se oferă un salariu de 30.000 de euro în străinătate, fără bonusuri!

"Noi nu am vrea să-l vindem, dacă voiam o făceam de la începutul verii. Nici nu se pune problema să acceptăm vreo propunere din partea Stelei, «Bizonul», oricum, vrea să se transfere în străinătate. Vom mai discuta, dar dacă jucătorul nu acceptă, asta e, rămâne la echipă până vara viitoare, când i se încheie contractul, apoi fiecare își vede de drum", au mai zis dinamoviștii.

Agentul fotbalistului, Luana Rednic, urmează să mai ducă astăzi ultimele negocieri pentru plecarea atacantului. Dinamo nu ar dori să-l cedeze, măcar până în iarnă. E simplu: echipa nu mai are niciun alt atacant de careu, în afara tânărului Daniel Popa (21 de ani), adus în această vară de la liga secundă.

Bani pentru Mevlja și Palici

"Câinii" vor să-și securizeze jucătorii importanți, de aceea salariul oferit lui Gnohere i l-au propus altor doi fotbaliști considerați esențiali în acest moment. Miha Mevlja, căpitanul echipei, și Antun Palici au primit oferte asemănătoare și se așteaptă răspunsuri de la ei în aceste zile.

Slovenul a fost în atenția rușilor de la Rostov, doar că formația calificată în grupele Champions League n-a ajuns la un acord cu Dinamo. Miha ar fi câștigat în jur de 35.000 de euro pe lună acolo, la Dinamo i s-ar oferi 20.000 de euro, cu tot cu bonusuri. Ar însemna totuși dublarea remunerației.

"Încercăm să formăm de acum o echipă cu care să atacăm cupele europene din ediția 2017/2018", au transmis roș-albii. Dinamo va avea drept de participare la anul în competițiile continentale, după ce a ieșit din insolvență.

A început din iunie

Gnohere a vrut să se transfere de la Dinamo încă de la începutul verii. A întârziat la reunire, a iscat controverse la echipă, însă, în cele din urmă, a fost iertat de către șefi tocmai pentru a nu inflama și mai mult situația. Se vorbea chiar că Mircea Rednic l-ar fi influențat pe jucător spre a se răzbuna pe conducerea cu care era în conflict.

Ioan Andone a trecut cu greu peste momentul delicat și i-a oferit încredere, mai ales că nu s-a găsit nici acum un alt atacant care să fie pe placul "câinilor". Ulterior, Gnohere și-a schimbat discursul, afirmând chiar pentru Gazeta: "Eu vreau să joc pentru Dinamo, sufletul este aici, vreau să câștigăm trofee".

Nistor, prezentare de toamnă

Ieri a fost respins recursul celor de la Pandurii la decizia Comisiei pentru Soluționarea Litigiilor de a-l declara liber de contract pe Dan Nistor, iar mijlocașul de 28 de ani așteaptă să vadă dacă gorjenii vor mai ataca decizia și la TAS.

Dinamo a ajuns la un acord cu fotbalistul aflat și pe lista lui ȚSKA Sofia și așteaptă să parafeze și documentele cu fotbalistul pentru a-l prezenta joi, pe 1 septembrie, când ar putea intra și-n amicalul cu Dunav Ruse, liderul din Bulgaria. Nistor s-a înțeles pe doi ani cu roș-albii. Și va avea 9.000 de euro pe lună.

22de goluri și 7 assist-uri are Gnohere pentru Dinamo în 48 de meciuri. Fotbalistul e cotat la 1,25 milioane de euro pe transfermarkt.de

51de meciuri a strâns Mevlja pentru "câini", într-un an, având 3 pase decisive

13pase decisive și 6 goluri a reușit Palici în tricoul roș-albilor în 42 de partide

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (29)
seychelles
seychelles  •  31 August 2016, 15:35

*** cu *** voastre de articole! Bai ziaristule, scrii in functie de nr de perisoare de la ciorba ***? Pe cine vreti bah sa pacaliti, cind saracul ala nu are bani nici sa treaca strada, da el salarii de 20,000 de euro! Adica 3000 salariu si 17,000 bonus sau cum? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ravanelly
ravanelly  •  31 August 2016, 14:35

Cica mega salariu: 20 000 pe luna , vine mai castiga banii astia?? Mama ma pufnit rasul ziceai ca-s 20 000 000. Ce club mediocru. Nivelul salarial e liga 4 anglia ... fotbalistic liga 10

10200561821366149
Ulmanu Ovidiu  •  31 August 2016, 13:09

Cea mai proasta presa si jurnalisti din Romania aici sunt,pe gsp.ro !!!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează