FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Blaturi, cocaină, rapiţă şi motorină! » Scandal monstruos pe axa ”Vamă” - Porumboiu - Niculae

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 noiembrie 2013 20:58

Insinuarea lui Dinu Gheorghe că Vaslui - Ceahlăul va fi blat etapa viitoare l-a făcut pe Porumboiu să reacţioneze violent, după care au urmat reacţii incredibile.

Ştirea publicată duminică de GSP.ro, în care se reproduceau cuvintele lui Dinu Gheorghe, din emisiunea la care participase la DigiSport şi în care lăsa să se înţeleagă că meciul Vaslui - Ceahlăul va fi blat, a aruncat în aer Liga 1. Adrian Porumboiu, Ioan Niculae şi Dinu Gheorghe s-au implicat într-o serie de acuzaţii incredibile, la sport.ro, toate plecate de la ce afirmase "Vamă": "Vaslui e de acum un adversar la locurile 2-3. A cîştigat ultimele meciuri, iar etapa viitoare, din punctul meu de vedere, are un meci uşor".

Ce a zis ieri Porumboiu
- "Dinu Gheorghe ăsta era la vamă, se ocupa cu trecerea drogurilor prin România. Probabil a păstrat ceva şi acum omul prizează. Dacă a luat făină, mai bine lua de la mine pentru că o am mai sănătoasă. Omul mănîncă rahat"
- "Zice Niculae că i-am propus un blat şi că sînt escroc? Acestui individ, mare miliardar al României, i-am dat 10.000 de tone de rapiţă, iar el mi-a dat la schimb motorină cît să acopere jumătate din suma pe care avea să mi-o achite, iar pe restul nu. Probabil credea că face cu mine cum face cu statul, de unde ia totul gratis. Acest individ a fraudat statul şi mă acuză de nişte prostii pe care nici derbedeii nu le-ar inventa. Atunci, i-am cerut să joace corect cu Oţelul şi a jucat pe dracu'. Îl voi da în judecată".

Ce a zis ieri Niculae
- "Îl rog pe Porumboiu să nu mă provoace pentru că altfel povestesc cum Vasluiul a vrut să fure un titlu şi nu a reuşit. Mi-a propus un blat, dar i-am egalat în ultimul minut la un meci jucat cu 3 etape înainte de final. Mi-a propus 600.000 de euro pentru acel blat"
- "Prin anul 2000, acest personaj mi-a tras o ţeapă de peste 100.000 de dolari. I-am dat motorină de banii ăştia cu promisiunea că îmi dă cereale, dar după aceea nu mi-a mai trimis nimic. E un escroc"

Ce a zis ieri Dinu Gheorghe
- "Domn e prea mult spus pentru ţăranul ăsta de la Vaslui. Acum a venit momentul să vorbesc şi eu de Porumboiu. E un prost, un nenorocit"
- "Porumboiu e Fecioara Maria, e în Rai, noi, restul, nu avem voie să vorbim?! Pînă în 1998 a trăit din fotbal, să nu mă mai acuze pe mine"

Reghe e anti-"Vamă"
Şi antrenorul Stelei a luat ieri atitudine la adresa lui Dinu Gheorghe, după ce acesta l-a suspectat pe Christou de noncombat la Pandurii - Steaua 1-1: "Nu e normal ca un preşedinte de la o contracandidată a noastră să aibă emisiune după meciul nostru de la Tîrgu Jiu. Asta i-am zis şi lui Vali Argăseală şi trebuie să facem ceva. Am văzut că Dinu Gheorghe are emisiuni numai în momentul în care Steaua are meci. Nu ăsta e drumul care trebuie să o ducă pe Astra la titlu de campioană". Dinu Gheorghe nu e invitat în fiecare wekeend la Digi, iar atunci cînd e, nu apare doar cînd joacă Steaua, aşa cum susţine Reghe.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
blacmen
blacmen  •  26 Noiembrie 2013, 14:08
Postat de psyk3 pe 26 Noiembrie 2013, 10:44

Arbitru mediocru..serios? Posibil ca e gluma zilei..

Vorbesc foarte serios... tu l-ai vazut arbitrand pe nea' Adi? Avea suta de kile si dupa doua ture in cercul de la centrul terenului nu i se mai auzea fluierul la fazele importante... Unii dintre noi l-am vazut arbitrand pe vremea cand nu se transmiteau meciurile la TV... era jale si cu el si cu fratiorul geaman Craciunelu'...

psyk3
psyk3  •  26 Noiembrie 2013, 14:06

Hopa vad ce s a scos stirea unde Porumboiu are castig de cauza.. unde au fost aratate actele.. oare s au facut presiuni de la securache?

psyk3
psyk3  •  26 Noiembrie 2013, 13:46
Postat de strauss. pe 26 Noiembrie 2013, 13:36

a-ti ""rupt''Europa in doua........n-a incaput nimeni de voi sa fie proshtii cupelor europene!!!! MAI LASA-NE !!!!

:))))))))))))))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează