FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Blaturi sau meciuri dramatice? Sîntem prea cinici sau ne imaginăm chestii? Tolontan şi Geambaşu se contrazic într-o dezbatere aprinsă pe GSP! Tu de partea cui eşti?

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2015 10:14

Lupta la titlu în Liga 1 naşte multe polemici în fotbalul românesc, iar paginile Gazetei Sporturilor preiau subiectul şi oferă noi nuanţe.

Cătălin Tolontan şi Cristian Geambaşu se "duelează" în două editoriale de marcă în Gazeta de azi.

Redactorul şef al Gazetei nu crede că Astafei trebuie blamat şi face chiar o comparaţie cu braşoveanul Ţîră:

"De ce ar fi „mai cumpărat” petrolistul Astafei, autorul unor ratări într-adevăr epocale de care a beneficiat ASA, decît brașoveanul Țîră, cel care a rașchetat cîteva mingi cînd scăpase spre poarta Stelei?! Adevărat, diferența esențială e că Țîră a marcat un gol. Însă a și rispit mai apoi cel puțin unul.

Suspansul salvează finalul de campionat, dar nu e suficient ca să salveze imaginația noastră încremenită în blaturi"

Citeşte aici editorialul lui Cătălin Tolontan

În schimb, Cristian Geambaşu este sigur după meciurile ultimei etape din Liga 1:

"Se întîmplă exact ce bănuiam. Steaua şi ASA pregătesc meciurile decisive în cele mai mici detalii.

Nu ştiu lucruri, ca Ionuţ Negoiţă. Nu ştiu cînd, unde, cît, dar pot bănui cu cine. Da, este de prost gust să te apuci să scrii împotriva curentului care aplaudă superbul sprint al Stelei şi al lui ASA Tîrgu-Mureş în lupta pentru titlul de campioană"

Citeşte aici editorialul lui Cristian Geambaşu

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (47)
gesepistii
gesepistii  •  18 Mai 2015, 10:55

*** "i": - cand mergeti vori Presa -”câinele de pază „a democraţiei-sa intrebati la Uefa daca au primit de la Burleanu dosarul AVRAM-MITA-ARBITRI- TARGU MURES? Pt ca Burleanu a mintit presa si nu a trimis nimic la Uefa deoarece in istoria forului european toate cluburile conexate de condamnari definitive MITA-ARBITRI , AU FOST EXCLUSE DIN EUROPA. TOLONTANE DE CINE TE TEMI ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

7mai1986
7mai1986  •  18 Mai 2015, 12:04
Postat de mario_seppona pe 18 Mai 2015, 11:29

cum se face ma nene ca cei mai "destepti" si "sanatosi la cap" de pe situl asta sunt tocmai suporterii echipei fara nume si palmares! suporteri care se manifesta intr un mod grobian pe siturile astea cer altora sa vorbeasca"frumos" si sa se poarte si mai frumos prin tribune! ei nu arunca suruburi, nu scuipa jucatorii adversi si nu i lovesc cu pumnul la iesirea de pe teren! suporteri "nevinovati" care pozeaza n victime indiferent de situatie! fosta steaua pentru ce este monitorizata 5 ani de uefa? cand aveati jumatate din puncte sezonul trecut castigate doar pe mana arbitrilor, atunci erau arbitraje corecte! steaua-viitorul 2-5s a jucat corect? ce trebuia sa faca dna ul la meciul asta a carui omenie a fost recunoscua de patronul care nu i patron?

D-le seppona dar este corect ca patronuol tau sa deschida magazine arbirtilor?Va intreb si eu.Este corect ca patronul unui club sa fie seful unor arbitrii?Hai daca sunteti corect si cinstit recunoasteti,ca un titlu din cele pe care le aveti a fost prejudiciat de arbitrii angajati ai sefului vostru.Asta ca sa nu va mai dati virgine si neprihanite.Apoi chestia cu ne-am facut de ras in europa,cu ce ne-am facut de ras.Ca am batut Chelsea,ca am batut Betisul la ea acasa,ca am eliminat pe marele Ajax.Aaa ca am mai luat si batai ,am luat ,dar nu ne-a batut orisicine,niste amatori.Ne-au batut niste echipe cu bugete cat tot campionatul nostru.De facut de ras ,putem sa zicem ca s-a facut de ras o anume echipa,care condusa fiind acasa,a oprit nocturna ca sa se rejoace meciul .Acolo putem vorbi de facut de ras.Mai putem vorbi de facut de ras,cu dusurile cu flegma adresate bancilor de rezerva ale echipelor adverse,caci la sfarsitul meciurilor nu mai au nevoie de baie,deoarece sunt curati ca lacrima.

portardelegenda
portardelegenda  •  18 Mai 2015, 15:32

am halit si eu vreo 15 ani de fotbal am gustat si din amareala blaturilor si va pot spune fara frica de a gresii ca ati devenit PARANOICI . Daca credeti ca un jucator da goluri cand vrea muschii lui si rateaza tot cand vrea muschii lui iar asta fara sa se vada de la o posta va spun eu ca va inselati . E FOARTE GREU SA FACI UN BLAT SI SA NU SE VADA iar din ce s-a vazut nici vorba de asa ceva . Pur si simplu e lipsa de valoare pt ca daca ar da asa de usor goluiri din toate ocaziile pe care le au ar pi prin bundesliga sau premier ligue . Asa ca trezitiva si BUCURATI-VA DE FOTBAL . Paranoicilor !!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează