FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Blocat până la vară » Andrei Ivan este îmbiat pentru un transfer extern în Olanda, dar Craiova a anunțat ferm că nu-l lasă să plece

Articol de , - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 00:00

Andrei Ivan este următorul produs pentru export al oltenilor.

Atacantul de 20 de ani, ajuns căpitan al Științei, este dorit în Occident, iar juveții au primit oferte din Olanda pentru tânărul internațional. Cele două puteri batave, Ajax Amsterdam și PSV Eindhoven, s-au arătat interesate de el. Surse din lumea fotbalului spun că olandezii ar fi avansat și sume de transfer, în jur de 2 milioane de euro. Doar că patronul echipei, Mihai Rotaru, nu vrea să cedeze și a blocat discuțiile. Speră să obțină mult mai mulți bani în schimbul lui Ivan.

Oltenii au transmis public că nu mai vor să lase niciun jucător să plece din Bănie până în vară. Politica, autodeclarată, a grupării este să vândă maximum un fotbalist pe sezon. Deja a plecat Bogdan Vătăjelu la Sparta Praga pentru 1,3 milioane de euro. Craiovenii au transmis ieri, prin intermediul unui comunicat de presă, că nu vor să mai cedeze niciun jucător, cu atât mai puțin pe Ivan. Unul dintre obiective este câștigarea campionatului, de aceea se dorește a se păstra actualul grup de jucători. Oltenii vor să se despartă doar de Rambe și de Kay, cu care sunt discuții vizavi de reziliere.

6 goluriși 3 pase decisive a reușit Andrei Ivan în 22 de meciuri pentru olteni în acest sezon

1.500.000 €este cota actuală a vârfului de 20 de ani pe transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează