FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Blocaţi în aeroport » Reghecampf şi Mihai Stoica nu au mai ajuns la Ajax - Feyenoord

Reghecampf a făcut cale întoarsă de la aeroport.
Reghecampf a făcut cale întoarsă de la aeroport.

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 ianuarie 2013 09:46

Reghecampf şi Mihai Stoica au vrut să meargă la partida Ajax - Feyenoord, dar vremea le-a dat planurile peste cap.

Steaua se pregăteşte pe Costa del Sol cu gîndul doar la "dubla" cu olandezii. Nu numai că la partidele amicale Laurenţiu Reghecampf trimite pe teren cea mai bună echipă, totul pentru a găsi un "11" în vederea duelului din Europa League, dar tehnicianul vrea să fie la curent şi cu modul în care arată Ajax după stagiul de pregătire din Brazilia.

Reghe a intenţionat să plece în Olanda ieri dimineaţă, alături de managerul Mihai Stoica, pentru a urmări derby-ul Ajax - Feyenoord. Cei doi s-au trezit cu noaptea în cap şi la ora 4 au plecat de la hotelul din Benahavis spre Malaga, de unde trebuiau să decoleze spre Amsterdam.

Din păcate pentru ei, vremea nefavorabilă de la Paris, acolo unde aveau escală, le-a dat planurile peste cap. A nins în capitala Franţei şi zborurile aveau întîrziere, lucru ce nu le-a mai fi permis să prindă legătura spre Olanda. În aceste condiţii, după o cafea băută în aeroport, managerul şi antrenorul au revenit în cantonamentul stelist. Amîndoi au rămas să doarmă în hotel, în timp ce sedinţele de pregătire au fost conduse de secundul Cristi Ţermure şi de preparatorul Thomas Neubert.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

S-au dat 15.000 de bilete!
Suporterii stelişti au cumpărat în trei zile de la deschiderea siteului www.biletesteaua.ro peste 15.000 de bilete pentru meciul cu Ajax de la Bucureşti. Tichetele la tribuna a II-a, inelul 2 şi inelul 1 sectoarele centrale, dar şi cele de la zona VIP 3 au fost epuizate pe internet.

Preţurile tichetelor sînt cuprinse între 60 şi 80 de lei la peluze şi 80 şi 150 de lei la tribune. Preţurile la zona VIP (140 - 350 lei). "Sînt sigur că vom arăta bine la meciul de pe Amsterdam Arena", spune Reghe.

Merg pe mîna Stelei
Vasili Hamutovski a vorbit despre şansele Stelei în "dubla" cu Ajax, din 16-imile Europa League: "Olandezii au o echipă foarte bună, joacă un fotbal modern, dar sper ca Steaua să facă un rezultat bun. Şi cu Liverpool, cu Athletic Bilbao, cu Valencia, cînd eram eu în Ghencea, au fost meciuri frumoase. Sper ca Steaua de acum, care are nume, istorie mare şi jucători să meargă mai departe".

De aceeaşi părere e şi Geraldo Alves: "O să fie greu pentru ei, Ajax e o echipă puternică, e alt nivel. Am încredere în Steaua, cred că performanţa echipelor româneşti o să fie importantă pentru fotbalul de aici."

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
andystar
andystar  •  23 Ianuarie 2013, 17:43

Sunt fericit,Si ma simt bine Scopul vietii l-am gasit Intalnindu-te pe tineeee O Steaua aleeeeeee O Steaua aleeeeeee !!!!!!!!!!

andystar
andystar  •  23 Ianuarie 2013, 17:23

Sunt fericit,Si ma simt bine Scopul vietii l-am gasit Intalnindu-te pe tineeee O Steaua aleeeeeee O Steaua aleeeeeee !!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează