FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - PETROLUL 2-0

Bogdan Vătăjelu visează încă să dea o mare lovitură, să prindă unul dintre primele 6 locuri: ”Mai sperăm la play-off”

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2016 00:00

Bogdan Vătăjelu crede în calificarea în play-off, deși lupta e aprigă cu ASA și cu Iașiul, aflate la 5 puncte în față, cu două meciuri înainte de finalul sezonului regulat

- Bogdan, care rămâne câștigul acestei victorii?
- Cele 3 puncte și, atât timp cât mai sunt șanse matematice la play-off, mai sperăm. Era nevoie să fim pragmatici pe un teren foarte greu, cu mult noroi, pe care e dificil să joci fotbal. Cum să faci posesie? A fost un meci de bătaie. Terenul ne-a fost cel mai aprig adversar, ne-a pus cele mai mari probleme.

- Consideri că rezistați la un nivel bun fără transferuri?
- Conducerea clubului s-a bazat pe omogenitate, în această iarnă, s-a văzut și contra Petrolului, a reprezentat un plus pentru noi.

- Vorbeai de play-off, chiar se mai poate?
- Sunt 5 puncte, din 6 posibile, care ne despart. Noi vom lua fiecare meci în parte, mai sperăm. În tot cazul, trebuie să învingem noi, acesta este obiectivul.

38 de jucătoricare au bifat minute în acest campionat a strâns Petrolul cu cei 10 de ieri, dintre care, în Bănie, 7 au fost debutanți în Liga 1

"N-am cum să fiu mulțumit de cineva anume din echipă, la ce rezultat a fost. Dar cred în salvarea de la retrogradare. Vor urma doar finale de acum înainte. Meritam un penalty pe final de meci, nu știu dacă al lor a fost"
Constantin Schumacher, antrenor Petrolul

Un penalty dat, altul nu

În minutul 18, după un corner executat de Zlatinski, Guerreiro a comis un henț stupid în careu, din care oltenii, ulterior, au deschis scorul. "Există intenție la jucătorul Petrolului, poziția arbitrului e foarte bună, decizie corectă", a comentat Constantin Zotta, expert DolceSport. În prelungirile meciului, o minge trimisă în careul oltenilor a fost lovită cu mâna de către Dumitraș, iar ploieștenii au cerut penalty. Dacă Andrei Vochin, un alt expert DolceSport, a avut o părere contrară, Zotta a susținut că nu se impunea 11 metri: "Jucătorul Craiovei e cu spatele, are o mișcare naturală, nu arată că poate evita hențul".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
masim
masim  •  15 Februarie 2016, 09:12

nu stiu ce sperante mai are cineva ca Petrolul se va salva atata timp cat a aratat "nimic" in meciul de ieri; e normal pentru ca se aduc antrenori pe criteriul prieteniei si jucatori care speri sa-si aduca aminte aici ce au jucat ei in alte vremuri; singurul lucru bun ce se poate intampla e acela ca echipa sa nu se desfinteze !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează